Financieel Expert

Omgeving Groningen

23-05-2018

36 uur | GGZ, Zorg, Inkoop | WO

Heb jij ruimte voor een korte interim klus in Groningen? Lees de onderstaande tekst en wij brengen je graag in contact met onze opdrachtgever. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een financieel expert voor een opdrachtgever in Groningen.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als financieel expert ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de financiële uitkomsten van onze zorginkoop. Je vertaalt marktontwikkelingen en regelgeving naar financiële inkoopspecificaties en geeft jouw oordeel over de kostenconsequenties van nieuw of gewijzigd inkoopbeleid voor instellingen en voor vrijgevestigde zorgaanbieders

Je ondersteunt de zorginkopers bij het inkoopproces en levert een bijdrage aan het verder vormgeven van het waardegericht inkopen van Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) . Ook zorg je voor een goede inrichting van de administratieve organisatie en interne beheersing en voor de afhandeling van de contractafspraken met zorgaanbieders.

Als financieel expert ben je het aanspreekpunt voor GRC Zorg (Governance, Risk & Compliance) met het doel de zorgkosten te beheersen en te prognosticeren en de opbrengsten van Formele Materiële Controle te optimaliseren. Daarnaast bewaak je de financiële stabiliteit van zorgaanbieders.

Je werkt nauw samen met onze zorginkopers en onderhoudt contacten met Zorgverzekeraars Nederland, VWS, NZa en zorgaanbieders. Ook maak je rapportages voor het Managementteam Zorg en de Directieraad.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding afgerond;
  • kennis van administratieve organisatie, interne controle en informatiesystemen;
  • ervaring met risicomanagement;
  • kennis van het bekostigingssysteem in de zorg;
  • ervaring met processen van GGZ zorginkoop en stelselkennis;
  • je bent proactief en initiatiefrijk;
  • je werkt nauwkeurig en hebt een groot schakelvermogen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature