Financieel Controller

Omgeving Amersfoort

19-06-2018

32 - 40 uur | Bedrijfsvoering, P&C, AO | HBO

Wij zoeken een communicatief vaardige teamspeler met een proactieve en oplossingsgerichte attitude, die plan- en projectmatig werkt en kaders en structuren niet uit het oog verliest. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Financieel Controller voor een opdrachtgever in Amersfoort.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

De senior adviseur Finance is de regisseur van de ontwikkeling, implementatie en borging van het strategisch financieel beleid van de organisatie. De behoefte van de business (leden, parkeerders en de operatie) is daarin leidend. De senior adviseur Finance stijgt uit boven het vakgebied en verbindt het financieel beleid met de strategie en met de andere bedrijfsvoeringdisciplines. Hij/zij schakelt soepel tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en koppelt doelstellingen daarbij effectief en efficiënt aan financiële systemen en processen.

De senior adviseur Finance zorgt voor een optimale aansluiting tussen de business strategie en ondersteunende systemen. De senior adviseur Finance adviseert en ondersteunt het MT, lijnmanagement, de business controller en de medewerkers. Hij/zij adviseert over vraagstukken rond (de uitvoering van) het financiële beleid en regisseert als opdrachtgever de externe dienstverleners waarmee de organisatie samenwerkt. Daarnaast stimuleert hij/zij de medewerkers van het team Finance tot samenwerking en het leveren van uitstekende kwaliteit binnen de coöperatie.

 • Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van strategisch financieel beleid en een effectieve financiële bedrijfsvoering, dat aansluit bij de beleidsdoelstellingen.
 • Opstellen en analyseren van financiële rapportages.
 • Regisseert, coördineert en evalueert de uitvoering van het financiële beleid.
 • Adviseert directie, Business Controller en lijnmanagement over financiële vraagstukken.

Functie eisen

 • Een HBO+ werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Financiële Bedrijfskunde.
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoeringvraagstukken in brede zin.
 • Kennis van Planning en Control cyclus, Administratieve Organisatie.
 • Kennis van ERP- systemen/ BI.
 • Ruime ervaring met Excel.
 • Werkervaring in een coördinerende/regisserende rol in het financiële domein

Aanbod

 1. Een HBO+ werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Financiële Bedrijfskunde.
 2. Kennis van en ervaring met bedrijfsvoeringvraagstukken in brede zin.
 3. Kennis van Planning en Control cyclus, Administratieve Organisatie.
 4. Kennis van ERP- systemen/ BI.
 5. Ruime ervaring met Excel.
 6. Werkervaring in een coördinerende/regisserende rol in het financiële domein

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature