Financieel Adviseur Sociaal Domein

Omgeving Zwolle

20-01-2019

32-36 uur | Sociaal Domein, BBV, Data analyse | Zwolle

Voor Gemeente Zwolle zijn wij op zoek naar een Financieel Adviseur (Controller).  Ervaring op het gebied van Sociaal Domein en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees snel verder. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is als partner van Gemeente Zwolle op zoek naar een ondernemende Financieel Adviseur (Controller) die ervaring heeft met het Sociaal Domein. 

Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 126.000 inwoners. Die geloven dat het leven beter wordt als je samenwerkt en samen optrekt, vaak over grenzen heen. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaarheid is Zwolle een knooppunt en centrale speler in de regio. Zwolle groeit en bloeit, net als de regio. 

Investeren
Groei die Zwolle benut om de kwaliteit van de stad te vergroten; ze maakt een sprong in stedelijkheid met behoud van de bijzondere eigenschappen van Zwolle. Werken aan het Zwolle van morgen betekent investeren in het Zwolle van nu.

Meerwaarde
Voor die prachtige stad zetten ruim 900 collega’s zich dagelijks in. Collega’s die meerwaarde willen genereren, het beter doen en mensen blij maken. Zwolle is vernieuwend, zien kansen, trotseren brandjes en bestendigen. Zwolle bouwt, vertrouwt, durft risico’s te nemen en fouten te maken. Ze ontmoet, luistert, begrijpt, bekent kleur en hakt knopen door. Samen met de stad, want de stad is haar werkvloer.

Eigentijds
Werken voor Zwolle betekent werken voor een eigentijdse organisatie die – net als de samenleving - blijvend in ontwikkeling is. Gemeente Zwolle is onderweg naar een flexibele, omgevingsbewuste en toekomstbestendige netwerkorganisatie die integraal werkt aan de opgaven in de stad. 

STORM in Recruitment investeert samen met de Gemeente Zwolle door professionals met succes en plezier te begeleiden naar de volgende stap in hun carrière. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Met elkaar bewegen we naar een flexibele netwerkorganisatie waar we, met respect voor ieders rol, werken voor de stad en de regio.

Functie

Je gaat dus niet voor Zwolle werken, je gaat samen met Zwolle werken.

De afdeling financiën bestaat uit twee secties. Advies én Beheer. Voor de afdeling Advies zijn we op zoek naar een Financieel Adviseur (Controller) die ervaring heeft binnen het Sociaal Domein.

Een persoon met een brede kennis van financiën, die processen overstijgend en met lef kan benaderen. Dagelijks adviseer je overtuigend en ongevraagd het management over de financiële vraagstukken die jij met jouw expertise hebt geanalyseerd en beoordeeld. Daarnaast is het belangrijk dat jij de afdelingsbudgetten bewaakt en vooruit denkt welke activiteiten nodig zijn om de planning- en controlcyclus uit te voeren. Je hebt affiniteit met data analyses en brengt dit in bij forecasting en financiële planning. Voor de juiste afstemming met diverse stakeholders ben je altijd flexibel en regelmatig aan het werk op locatie bij je klant.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding hbo-be (bedrijfseconomie),
  • 5 tot 15 jaar werkervaring,
  • Ervaring bij een grote(re) gemeente is een pré,
  • Ervaring met Besluit Begroting en Verantwoording (BBV)
  • Stevige en communicatieve persoonlijkheid,
  • Uiteraard nauwkeurig, samenwerkend, doortastend en positief ingesteld.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan of heb jij vragen? Wij vertellen je er graag meer over.

Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature