Financieel Adviseur Sociaal Domein

Omgeving Amersfoort

16-05-2019

24 uur | Overheid, Sociaal Domein, Financieel | hbo

Financieel adviseur en klaar voor een nieuwe opdracht? Voor de Gemeente Amersfoort zijn wij op zoek! Lees verder voor meer informatie over de opdracht.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Financieel Adviseur Sociaal Domein voor de Gemeente Amersfoort in de regio van Amersfoort.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij met andere financieel adviseurs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager Werk, Inkomen Zorg en zijn (account)managers. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het gebied van minimabeleid, re-integratie en sociale werkvoorziening en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van processen en producten binnen het team Adviseurs. Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie;
  • Recente werkervaring bij een overheidsinstelling;
  • Ervaring met het adviseren van Afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers;
  • Ervaring met Decade.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature