Financieel Adviseur Controller

Omgeving: Financieel Zwolle

Introductie

36 uur | Gezondheidszorg, Projecten, Doortastend | Hbo

Ben jij een energieke, betrokken, proactieve finance professional die graag actief is in het sociale werkveld? 


Organisatie

Wie zijn wij?

Veiligheidsregio IJsselland zet zich in voor het versterken van veiligheid in de lokale samenleving. We beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. Voor ons werk is het van belang dat inhoud en middelen met elkaar worden verbonden en dat er proactief wordt geadviseerd aan het management. Dit vraagt een goed samenspel met collega’s buiten en binnen ons team.

Functie

Wat ga je doen?

Het team financiën is onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering van de Veiligheidsregio en verzorgt ook de financiële ondersteuning en advisering van de GGD. De adviseur die wij zoeken, richt zich specifiek op de GGD. Deze dynamische omgeving vraagt om een adviseur financiën die zowel in advies als uitvoering mee kan bewegen met veranderende behoeften.

De functie heeft beleidsmatige, projectmatige en operationele aspecten. Je bent een sparringpartner voor het management en geeft, gevraagd en ongevraagd, onafhankelijk en integraal advies. Je stelt begrotingen, prognoses en rapportages op. Je maakt scherpe financiële analyses en vertaalt die naar duidelijke adviezen. Je kent het verhaal achter de cijfers. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen, behoeften en wijzigingen op het vakgebied en weet die te vertalen naar de effecten voor de organisatie.

Verder ben je inventief in de oplossingen die je bedenkt voor gesignaleerde knelpunten.

Functie-eisen

Wat vragen we?

  • Afgeronde opleiding op hbo-niveau, bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Analytisch, scherp en snel;
  • Communicatief vaardig;
  • Goed om kunnen gaan met tegengestelde belangen;
  • Daadkracht, probleemoplossend en proactief ingesteld;
  • Ervaring met de werkzaamheden van de P&C cyclus;
  • Teamspeler.

Aanbod

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende functie waarin de ontwikkeling van de medewerker en de functie centraal staat. Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget.

Je aanstelling is in eerste instantie voor één jaar. Hierna bestaat de mogelijkheid dat dit wordt omgezet in een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd op schaal 10. Het salaris wordt bepaald met inachtneming van opleiding en ervaring. Het minimumsalaris bedraagt € 2.865 (aanloopschaal 9) bruto per maand en het maximumsalaris bedraagt € 4.671 (functieschaal 10) bruto per maand.

Inlichtingen

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; Arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer 038 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Sollicitatie

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; Arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer 038 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER