Financieel Adviseur

Omgeving Almere

06-01-2020

32 - 36 uur | Overheid, Jaarrekening, Ruimtelijk domein | hbo

Ben jij snel beschikbaar en heb jij ruime overheidservaring? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Interim Financieel Adviseur voor de gemeente Almere.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen

Functie

Binnen het team control & advies ruimtelijk domein ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de producten van de planning en controlcyclus. Je fungeert als schakel tussen de financiële administratie, concernfinanciën, audit, afdelingsmanagers en programmamanagers. Je plant en bewaakt de P&C-cyclus. Je onderhoudt een directe effectieve relatie met de managers gericht op het leveren van expertise, advisering, begeleiding en uitvoering op het gebied van management- en businesscontrol. Daarnaast leg en onderhoud je contacten met de interne vakgenoten van control en advies en externe relaties. Ook neem je deel aan werk- en projectgroepen en rapporteert hierover aan de domeincontroller.

Functie eisen

Jij bent een enthousiaste collega en hebt een gedreven persoonlijkheid. Binnen de afdeling hanteren we het principe “afspraak =afspraak”. Dit vergt van jou aanjagen en zorgen dat het beoogde resultaat behaald wordt. Er wacht een dynamische baan op je waar jouw deskundigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit enorm wordt gewaardeerd. Je bent een stressbestendige medewerker die in teamverband kan werken en die zijn werk goed kan organiseren. Je hebt een afgeronde HBO+ -opleiding en ruime ervaring met financiële en bedrijfseconomische werkzaamheden, gericht op planning en control. Je werkt zorgvuldig en met een positieve instelling. Je toont daarbij veel eigen initiatief en je hebt gevoel voor zowel bestuurlijke als menselijke verhoudingen. Zowel je mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature