Financieel Administrateur

Omgeving Zwolle

15-07-2018

36 uur | Jaarrekening, Begroting, Rapportages | hbo

Heb jij een open en nieuwsgierige houding? Ben jij financieel goed onderlegd en kun jij snel schakelen? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Travers
Travers is een maatschappelijke onderneming die met kinderopvang, welzijnswerk en culturele activiteiten bijdraagt aan vitale buurten, wijken en dorpen. Travers is actief in Noord/Oost Nederland: van Apeldoorn tot Groningen. Vanuit de merknamen Doomijn (kinderopvang), Travers Welzijn (ontmoeting en participatie), Zwolle Doet! (vrijwilligerswerk en informele zorg) en Hedon (poppodium) creëert Travers een fijnmazig netwerk van locaties en activiteiten, waarmee het werk stevig wordt verankerd. Het hoofdkantoor (jouw toekomstige werkplek?) staat in Zwolle. Er werken 1000 medewerkers bij Travers.

Travers werkt vanuit de volgende kernwaarden: bron van groei; ontwikkeling van medewerkers is de belangrijkste opgave. Verbindend; wij geloven in de kracht van samenwerken. Onderscheidend; medewerkers van Travers zijn de beste vakmensen en hebben het lef om hun nek uit te steken.

STORM
STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.

Functie

Jouw rol bij ons...
Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het voeren van een juiste, tijdige en volledige financiële administratie van de verschillende sectoren binnen Travers.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden waaronder het aansturen van de junior collega’s, beheer van het grootboek en het verzorgen van de maandafsluiting.

Je hebt een analyserende rol t.a.v. maandcijfers. Je bent het 1e aanspreekpunt voor managers in de organisatie. Je hebt een belangrijke rol in het opstellen van de jaarrekening, begroting en diverse periodieke rapportages. Tot slot heb je een aantal specifieke verantwoordelijkheden waaronder key-user van de financiële applicaties, beheer verzekeringsportefeuille en contacten met derden.

Jij bent voor ons de specialist op zowel finance, planning en control!

Functie eisen

Het is voor jou een uitdaging een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de financiële afdeling. In samenwerking met je collega’s til je de financiële processen naar een hoger niveau. Van nature ben je innovatief, heb je een kritische blik en ben je in staat om ontwikkelingen binnen de branches en veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving te vertalen naar de financiële processen.

Wij zoeken een bevlogen collega met een open en nieuwsgierige houding. Je bent een zelfstandig werkende professional die ondernemerschap toont door proactief te zijn. Kwaliteit leveren en veel van jezelf vragen, is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een doorzetter en kan makkelijk schakelen als dat nodig is. Je bent analytisch sterk, accuraat en je vindt het leuk om ook deels uitvoerend bezig te zijn. Je bent gesprekspartner van managers en collega’s, houdt ervan om de ‘waaromvraag’ te stellen en de diepte in te gaan. Ervaring met het voeren van complexe en omvangrijke administraties is een pré.


Beschik jij naast de bovenstaande kwaliteiten over een afgeronde hbo-opleiding in Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of Accountancy? En heb jij minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan? Dan zoeken wij jou!


Wij bieden jou... 
Groei en ontwikkeling zijn voor ons belangrijke waarden. We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontplooien. Daarom bieden wij goede scholingsmogelijkheden en hebben wij een eigen Travers Academie.

solliciteer   email deze vacature