Finance Consultant

Omgeving Zwolle

16-07-2019

40 uur | Consultant, Finance, Data | wo

Weet jij welke inzichten een ondernemer of manager nodig heeft en fix je dat wel even in PowerBI? En wil jij de weg inslaan om de potentie van data en factbased adviseren verder te verzilveren? Lees dan nu verder!

Opdrachtgever

Over IJsselvliet
Tussen strategie en realisatie, daar vind je de mensen van IJsselvliet. Zij leggen de verbindingen tussen ideeën en behaalde doelen, tussen het vertrekpunt van een organisatie en die stip op de horizon. Dit wordt heel concreet gedaan, want naast consultants zijn zij vooral doeners.

Doen, daarmee komt een organisatie werkelijk verder. Dat hoeft IJsselvliet de ondernemer niet te vertellen. Gevoed door de vraag van een ondernemer en de expertise van IJsselvliet geven ze advies en focus, heldere inzichten en nieuwe energie.

Wat een organisatie wil en waar ze naar toe willen hebben ze wellicht in het vizier. Samen met de ondernemer vindt en geeft IJsselvliet antwoord op hoe die doelen bereikt worden. Complex wordt eenvoudig, onbepaald wordt bestemd. Daarvoor heeft IJsselvliet alles in huis. De kennis, de capaciteit, de ideeën.

Ze brengt de plannen en mensen van een ondernemer in beweging. In een nieuwe stroming richting resultaat, richting de toekomst.

Over STORM in Recruitment
STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Zowel onze klanten als wijzelf zitten in een transformatiefase. Daarom is het belangrijk dat je zowel ‘old school’ analytische competenties bezit als de gretigheid om out-of-the-box nieuwe data-technologie weet toe te passen. Wat bedoelen we dan concreet? Soms is het nodig om financiële cijfers te verwerken zoals dat al jaren gebeurt. In andere gevallen is er dieper inzicht nodig en bezit een organisatie een bak data met onontgonnen waarde. Dan ga jij (samen met onze data-adviseur) aan de slag om uit toe zoeken hoe die waarde naar boven gehaald kan worden.

De basis beheers je: het maken van (financiële) analyses en het leveren van inzicht. Het vakgebied ontwikkelt zich snel. Je hoeft de nieuwste kennis en vaardigheden niet allemaal hapklaar in huis te hebben, maar je bent wel in staat om on-the-job op een zelfsturende wijze snel te leren en te ontwikkelen. Kortom, je bent slim én weet waar je moet zoeken.

Als adviseur werk je natuurlijk primair bij en voor onze klanten, maar je bent zeker niet alleen maar ‘buiten’. Je hebt bij IJsselvliet een echte uitvalsbasis en veel contact met je collega’s. IJsselvliet bestaat uit een groep van 20 adviseurs, in een mix van allerlei leeftijden en met verschillende specialisaties en achtergronden. Wij geloven dat onze toegevoegde waarde ten opzichte van de vele adviesbureaus echt tot stand komt doordat we elkaar veel opzoeken en van elkaar leren. We bundelen al onze ervaring en kennis. We zijn allemaal van het type ‘doe maar normaal’ in de omgang, maar als het om werk en kwaliteit gaat gaan we allemaal voor het maximale.

Als het gaat om analyseren, data en factbased werken, dan groeit onze groep adviseurs in die tak snel. Je kunt sparren met onze data-consultant en bouwt samen het vakgebied verder uit.

Functie eisen

  • WO-opgeleid, in een financiële of bedrijfseconomische richting;
  • Grote affiniteit met data science en zin om daar verder in te duiken;
  • Een aantal jaar (minimaal 4 á 5 jaar) werkervaring in een functie met analytisch karakter. Als dat in een adviesrol is, dan is dat een pré maar geen must;
  • Je beschikt over een uitgebreid netwerk en/of vindt het leuk deze verder uit te bouwen;
  • Last but not least: je zit liever in gesprek dan achter je laptop. Dat kenmerkt een adviseur.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature