Facilitair Eventmanager

Omgeving: Overig Zwolle

Introductie

32 uur | Technisch inzicht, Hands-on, Communicatief | Mbo

In 2023 wordt het Hanzejaar georganiseerd. Een jaar waarin we extra betekenis geven aan 800 jaar hanzewaarden. Het themajaar is een middel om het cultuur- en toerismeaanbod voor de langere termijn te verbeteren, (internationaal) bezoekers en bestedingen te trekken en in te zetten op bewonerstrots en sociale cohesie. Dit doen we met het thema ‘de Hanze Connectie, met hart en ziel!’

Voor het Academiehuis Grote Kerk Zwolle zijn we op zoek naar een Facilitair,- Eventmanager met technisch inzicht om de Panorama Hanze te begeleiden en operationeel succesvol te laten verlopen.

Organisatie

Waar kom je te werken?

Dit is Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Academiehuis Grote Kerk Zwolle is het hart van de stad. Zeker na de grootscheepse verbouwing, die medio 2023 is afgerond, is de kerk dé centrale plek voor educatieve, culturele en businessevents met jaarlijks 30.000 gasten. Daarnaast trekt het imposante monument 120.000 bezoekers per jaar, die de cultuurhistorische waarde bewonderen. Met een kleine staf zet Academiehuis zich gedreven in om haar klanten, partners en bezoekers een mooie beleving te bezorgen. Met eigen, en door partners, verzorgde evenementen verbindt, verrijkt en verwondert Academiehuis dagelijks. De evenementen kennen een divers karakter van concerten tot tentoonstellingen en van gala’s tot diners.

In 2023 staat Zwolle in het teken van de Hanze. Onderdeel van het Hanzejaar wordt een Panorama Hanze en een klim over de gewelven naar het dak; een panoramisch uitzicht in Academiehuis Grote Kerk. Dit betreft een interactieve en audiovisuele presentatie die zich richt op zowel inwoners als bezoekers aan de stad. De Panorama Hanze vormt één van de grote trekkers van het Hanzejaar en het startpunt voor het ontdekken van de Hanzegeschiedenis van Zwolle. De Panorama Hanze zal 1 jaar lang te bezoeken zijn!

Functie

Wat ga je doen?

Het Academiehuis in Zwolle zoekt een enthousiaste Facilitair,- Eventmanager die ons team komt versterken en ervoor zorgt dat onze Panorama Hanze en een bezoek aan het Academiehuis Grote Kerk onvergetelijk wordt voor onze bezoekers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van vrijwilligers en andere medewerkers op de werkvloer en draag je zorg voor de technische uitvoering van evenementen en activiteiten.

Belangrijke taken:

 • Aansturen en begeleiden van vrijwilligers en andere medewerkers op de werkvloer.
 • Verantwoordelijk voor de technische ondersteuning tijdens evenementen en activiteiten.
 • Oplossen van technische problemen op de werkvloer.
 • Verantwoordelijk voor het onderhoud en de controle van technische apparatuur.
 • Overleggen en samenwerken met andere afdelingen binnen het Academiehuis.
 • Zorgdragen voor een optimale beleving van de Panorama Hanze voor onze bezoekers.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Als Facilitair,- Eventmanager ben jij de drijvende kracht achter onze Panorama Hanze en ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van technische ondersteuning tijdens evenementen en activiteiten. Je hebt ervaring met elektronica, bouwtechniek, licht, geluid en beeld (of wil dit leren) en weet deze kennis toe te passen om een optimale beleving voor onze bezoekers te creëren. Je geeft leiding aan het team op de werkvloer en weet deze op een enthousiaste manier te motiveren.

 • MBO werk- en denkniveau met technisch inzicht.
 • Ervaring in de audiovisuele sector is een pré.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Leidinggevende capaciteiten en het vermogen om medewerkers te motiveren en aan te sturen.
 • Flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.
 • Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Beschikbaarheid in de avonden en weekenden. 

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s en vrijwilligers die allemaal dezelfde passie delen: het creëren van de ultieme beleving voor onze bezoekers. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Met daarbij zeker de wens om verder met elkaar de toekomst in te gaan.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl.Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Joeri is te bereiken op 06 8398 6274.

Je hebt tot en met 1 juli om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl.Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Joeri is te bereiken op 06 8398 6274.

Je hebt tot en met 1 juli om te reageren.

joeri pechler

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | DIRECTEUR