Executive Search

Waar wil je over 3 jaar staan en met wie ga je dat bereiken? Als directeur of manager houd je je bezig met deze vragen. Want de ambities die je hebt, kun je simpelweg niet alleen waarmaken. Daarom zoek je, bewust op onbewust, naar versterking op  directieniveau. Iemand die je verrast, de verwachtingen overtreft. Een persoon die de verbinding zoekt met jouw medewerkers, die ze mee krijgt. Hoe vind je de juiste persoon voor zo´n cruciale rol in de organisatie? Wij helpen jou om de juiste professional te vinden. Iemand die intrinsiek gemotiveerd is door de opdracht die er ligt en de ambitie van jullie organisatie. 

Het vinden van de leiders van de toekomst is geen gemakkelijke taak. Maar dat kan het wel zijn als je het samen met de juiste specialisten doet. Als recruitmentbureau hebben wij een warm netwerk van top management professionals in de HR, Finance en Marketing Communicatie in Zwolle en omgeving. Steeds meer organisaties en bedrijven kloppen bij ons aan voor leidinggevende en strategische posities.

Ben je op zoek naar een recruitmentbureau dat met een dedicated team dé leider voor jouw bedrijf gaat vinden? Iemand met lef, charisma en het vermogen om te verbinden? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zullen namelijk nét een stukje harder lopen dan de gevestigde orde in Executive Search.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR


STORM in Recruitment

“DE TOEKOMST HANGT AF VAN WAT JE VANDAAG DOET”

Mahatma Gandhi

Onze aanpak

  • Wij selecteren professionals voor een functie op directieniveau of als manager op hun energie, uitstraling en ondernemerschap. Specifieke ervaring en productkennis is een pré, maar minder relevant voor een functie op dit niveau;
  • Drive is het allerbelangrijkste in de selectie. Waar is iemand écht gepassioneerd over? Wij nemen de tijd om daarachter te komen. Vervolgens brengen wij in kaart of de professional de opdracht die er ligt daadwerkelijk goed kan en wil oppakken;
  • Wij begeleiden onze professionals intensief en kennen ze dus goed;
  • Na de werving neem je als organisatie de professional in dienst, maar blijven wij wel betrokken bij de professional. Uit het oog maar niet uit het hart.

Vind jouw topbaan

Op zoek naar een toppositie in Finance, HR of Marketing Communicatie? Wij geven jouw carrière de boost die het nodig heeft. Vind jouw topbaan in regio Zwolle. Neem contact met ons op als je zoekt naar één van de volgende functies:

 

– CFO

– CEO, Algemeen Directeur

– Directeur Bedrijfsvoering

– Marketing Manager

– Communicatie manager

– HR-Manager

– Financieel Directeur

 

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Wij weten wat een organisatie in huis moet hebben om succesvol te zijn in elke fase. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met organisaties als die van jou. Van Groningen, Amersfoort tot Zwolle weten wij waar organisaties mee worstelen, wat er nodig is om het verschil te maken. Wij zijn zowel voor organisaties in de profit als non-profitsector een gesprekspartner. Want als wij één ding goed kunnen, is het luisteren. En problemen doorvertalen naar concrete acties uitgevoerd door professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie.

Een greep uit onze klanten:

Lees hier hoe bedrijven onze dienstverlening hebben ervaring.

Onze impact

storm in recruitment

BLOG

STORM zet deze maand een nostalgisch plaatje op

Het is januari 2019 wanneer we voor het eerst een blog op onze website plaatsen. Sindsdien delen wij bij STORM…

Lees meer
annora

BLOG

Diversiteit en het benutten van elkaars talenten als team: de visie van STORM-recruiter Annora

Lees meer
storm in recruitment

BLOG

Dit zeggen klanten over ons Zwolse recruitmentbureau

Lees meer