Executive Search

Als directeur of manager bepaal jij de lange termijn doelen. De ambities die je hebt kun je niet altijd alleen waarmaken. Daarom zoek je, bewust op onbewust, naar versterking op directieniveau. Naar iemand die je verrast, de verwachtingen overtreft en jouw medewerkers meekrijgt. Hoe vind je de juiste persoon voor zo’n cruciale rol in de organisatie? Wij helpen je hem of haar te vinden. Iemand die intrinsiek gemotiveerd is door de opdracht die er ligt en aanslaat op de doelen van je organisatie. 

Het vinden van de leiders van de toekomst is geen makkelijke taak. Maar dat kan het wel zijn wanneer je samen met de juiste specialisten zoekt. Als hét Boutique recruitmentbureau hebben wij een warm netwerk van top management professionals in Zwolle en omgeving. Steeds meer organisaties en bedrijven kloppen bij ons aan voor leidinggevende en strategische posities.

Wij durven te stellen dat we het werving en selectie bureau zijn dat met een toegewijd team dé leider voor jouw bedrijf vindt. Wij lopen nét dat stukje harder dan de gevestigde orde in Executive Search.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR


STORM in Recruitment

“DE TOEKOMST HANGT AF VAN WAT JE VANDAAG DOET”

Mahatma Gandhi

Onze aanpak

  • Wij selecteren professionals voor een functie op directieniveau of als manager op hun energie, uitstraling en ondernemerschap. Specifieke ervaring en productkennis is een pré, maar minder relevant voor een functie op dit niveau;
  • Gedrevenheid is het allerbelangrijkste in de selectie. Waar is iemand écht gepassioneerd over? Wij nemen de tijd om daarachter te komen. Vervolgens brengen wij in kaart of hij of zij de opdracht die er ligt daadwerkelijk goed kan en wil oppakken;
  • Wij begeleiden onze vakmensen intensief en kennen ze dus goed;
  • Na de werving neem je als organisatie de professional in dienst, maar blijven wij wel betrokken bij hem of haar. Uit het oog maar niet uit het hart.

Vind jouw topbaan

Op zoek naar een toppositie? Wij geven jouw carrière de boost die het nodig heeft. Neem zeker contact met ons op als je zoekt naar één van de volgende topfuncties:

 

CFO
CEO, Algemeen Directeur
Directeur Bedrijfsvoering
Marketing Manager
Communicatie manager
HR-Manager
Financieel Directeur

 

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Wij weten wat een organisatie in huis moet hebben om succesvol te zijn in elke fase. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met organisaties als die van jou. Van Groningen, Amersfoort tot Zwolle weten wij waar organisaties mee worstelen, wat er nodig is om het verschil te maken. Wij zijn zowel voor organisaties in de profit als non-profitsector een gesprekspartner. Want als wij één ding goed kunnen, is het luisteren. En problemen doorvertalen naar concrete acties uitgevoerd door professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie.

Een greep uit onze klanten:

Lees hier hoe bedrijven onze dienstverlening hebben ervaring.

Onze impact

BLOG

Nog meer STORM op komst!

STORM gaat veel verder dan alleen het invullen van vacatures. Wij zien onszelf als bruggenbouwer en veranderaar. Lokaal én op…

Lees meer

BLOG

Smaakvolle diversiteit: KLEURrijk in de STORM

Ons STORM team, een lappendeken van verschillende persoonlijkheden, achtergronden en ervaringen. Wij geloven in het geven van kansen en het…

Lees meer
storm in recruitment

BLOG

STORM zet deze maand een nostalgisch plaatje op

Het is januari 2019 wanneer we voor het eerst een blog op onze website plaatsen. Sindsdien delen wij bij STORM…

Lees meer