Employer branding specialist

Omgeving: HR Regio Zwolle Zwolle

Introductie

32-40 uur | Doelgericht, out of the box, hands-on | Hbo

Ben jij die enthousiaste creatieveling die altijd mogelijkheden ziet en zich goed kan inleven in de doelgroep van (service) monteurs? En kan jij dit doorvertalen naar passende arbeidsvoorwaarden waardoor VHZ de aantrekkelijkste werkgever van Nederland wordt?

Word jij blij van het vinden en binden van nieuwe collega’s? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Waar kom je te werken?

VHZ bestaat uit Europrovyl, Kumij, Transcarbo, Smits, Alwood en Kozijn Service Nederland. Toonaangevende bedrijven die zich onder andere richten op de productie, montage en service van duurzame kozijnoplossingen. Naast producent en leverancier zijn wij ook innovator en denken mee met de kwalitatief hoge eisen van bouwend Nederland: wij leveren onze bijdrage in het hele bouwproces (van kennismaking en afstemming tot en met de evaluatie) en streven er naar onze partners zoveel mogelijk te ontzorgen.

Met in totaal zo’n 650 medewerkers, verspreid over 8 (productie)locaties voorzien we vele nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle duurzame kozijnoplossingen. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

De toegevoegde waarde zit in de gevel. Als partner in de renovatie, co-maker in de nieuwbouw of toeleverancier van de cascobouwer. De VHZ Groep wil met haar bedrijven de beste en meest duurzame partner zijn in kunststof kozijnen, deuren en ramen. We hebben niet alleen passie voor het maken van het beste product, maar ook het leveren van duurzame impact. We streven naar een werkelijke bijdrage aan een betere wereld voor de generatie van nu en de toekomst.

Functie

Wat ga je doen?

Namens De VHZ Groep zijn wij op zoek naar een gedreven netwerker voor montagebedrijfAlwood en servicebedrijf Kozijn Service Nederland (KSN). Deze bedrijven moeten de komende jaren flink gaan groeien en zich verspreiden over heel Nederland. Dat betekent dat we op zoek zijn naar heel veel (service) monteurs. Door deze doelgroep te (laten) analyseren weet jij precies waar hun harten sneller van gaan kloppen. Dit vertaal jij naar een landelijke campagne zodat iedere potentiële kandidaat VHZ leert kennen. Jij weet hen vervolgens aan VHZ te binden door op zoek te gaan naar die arbeidsvoorwaarden waardoor iedere (service)monteur straks in de rij staat om bij VHZ aan de slag te gaan! Samen met je collega’s zorg je vervolgens voor een passende onboarding zodat ze in een gespreid bedje terecht komen en zich echt welkom voelen.

Je sluit aan bij een ambitieuze club die de komende jaren flink gaat groeien. Met de groeiambitie van de VHZ Groep voor de komende jaren enerzijds en de krapte op de arbeidsmarkt anderzijds ligt er een mooie uitdaging op jou te wachten. Uiteraard sta je hier niet alleen voor. Naast de HR-collega’s en de afdeling Marketing denken ook de bedrijven zelf graag met je mee. Bovendien hebben we een aantal externe partners die je ondersteunen bij het bereiken van de doelgroep.

Deze functie is nieuw en jij krijgt alle ruimte om je baan vorm te gevenJe maakt deel uit van een leuke, professionele club. Voor het geven van advies aan leidinggevenden trek je vooral op met HR.

Standplaats is in Zwolle, uiteraard zal je ook regelmatig in Wassenaar of Ten Borch zijn.Je kunt hierbij gebruik maken van een poolauto. Je bent ook de 1eaanspreekpunt op HR gebied voor KSN en Alwood.

 • Je ontwikkelt een strategie die je vertaalt naar operationeel en tactisch beleid.
 • Zelf rol je je mouwen ook graag op voor de uitvoering. Je bedenkt campagnes en zet instrumenten, middelen en kanalen in. Daarmee heb je al veel geëxperimenteerd, dus je weet wat werkt en wat niet werkt.
 • Je krijgt mensen makkelijk mee in je soms ludieke ideeën en bent een stevige sparringpartner voor je naaste collega’s, afdelingshoofden, het management en het bestuur.
 • Je weet de knelpunten die de doelgroep elders ervaart om te buigen naar arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving die maakt dat ze in de rij staan om bij VHZ aan de slag te gaan!
 • Je bouwt netwerken en relaties op die van pas komen bij het werven en selecteren van monteurs;

Functie-eisen

Wat breng je mee?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je achtergrond is bijvoorbeeld HR, marketing, communicatie of organisatiekunde.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring
 • Je bent een mensenmens met een goed inlevingsvermogen en denkt buiten de gebaande paden. Dat maakt je een ras-netwerker en een prettige gesprekspartner op elk niveau. Je bent analytisch sterk en digitaal vaardig. Daardoor haal je belangrijke informatie uit data. De conclusies neem je mee in het aanscherpen van je strategie en beleid. Uiteraard deel je deze ook met collega’s. Jullie krijgen veel inspiratie van elkaar.
 • Je adviseert op strategisch, operationeel en tactisch niveau én bent hands-on bezig met de uitvoering. Door die wisselwerking houd je voeling met de praktijk en kom je op nieuwe ideeën.
 • Het is een nieuwe functie, dus je bepaalt zelf hoe je deze optimaal invult.
 • Je bent een Verbinder, sociabel.
 • Je bent een Netwerker.
 • Je bent Creatief.
 • Je bent Resultaatgericht.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij de VHZ Groep is een bedrijfscultuur die jouw aanstaande collega’s omschrijven als actiegericht, vooruitstrevend, informeel, met korte beslislijnen en een positieve werksfeer!

 • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een jaarcontract, wat bij tevredenheid van beide partijen na een jaar wordt omgezet in een vast dienstverband;
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een goed salaris tussen de € 2.500,- en €4.500,-, dat we afstemmen op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop en telefoon;
 • Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om opleidingen te volgen
 • Pensioenregeling.

Inlichtingen

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; Nigel@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 – 4191 8324.

Sollicitatie

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; Nigel@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 – 4191 8324.