Werkmethodieken

STORM helpt het wendbaar maken van medewerkers in teams en we maken de verdieping naar de invulling van het werk: waarom je wat je doet en op welke manier richt je dit in? En dan: samenwerken…. Dat gaat lang niet altijd vanzelf en ‘agile werken’ wordt bijna als toverspreuk gebruikt. Maar hoe weet je als organisatie welke werkvorm bij je past?

We beschikken over een groot netwerk van gecertificeerde begeleiders in Werkmethodieken. Door middel van een workshop of kennismaking geven we je frisse inzichten in de diverse mogelijkheden zoals Agile, Scrum, LEAN of PRINCE. Heel laagdrempelig biedt STORM een proeverij van een werkmethodiek aan, we coachen het team op de impact en STORM geeft jou als organisatie eerlijk advies gedurende de verkenningsfase of je er als organisatie aan toe bent.

 

(Personal) Branding

Iedere medewerker is (als het goed is) een ambassadeur van je organisatie. Wat is een personal brand (persoonlijk merk)? Wat is het belang? Hoe creëren jouw medewerkers hun ‘eigen merk’?

Lees meer

Werving en selectie

STORM helpt en adviseert bij het optimaliseren van jouw eigen werving en selectieprocessen, arbeidsmarkt-communicatie en employer branding (werkgeversmerk).

Lees meer

Coaching en assessments

Middels coaching en assessments staan we achter je, naast je en werken we samen met je. Hierin bieden we maatwerk en hebben we een mooi netwerk van coaches.

Lees meer