Personal Branding

Iedere medewerker is een ambassadeur van je organisatie. Met onze trainingen voor Personal Branding gaan we hier verder op in. Wat is een personal brand eigenlijk? Wat is het belang? Hoe creëren jouw medewerkers hun ‘eigen merk’?

Belangrijk bij deze trainingen is het respect voor de eigenheid van iedere medewerker en een logische samenhang met de eigenheid van de organisatie waar iemand voor werkt. Ook zoomen we bij Personal Branding uitvoerig in op LinkedIn. LinkedIn is een fantastisch middel om je netwerk en omgeving kennis te laten maken met jouw personal brand. Van STORM in Development leer je alle ins en outs, als bedrijf en als individu. Zo is de uitstraling van jouw organisatie straks zichtbaar en voelbaar in elk contact.

Werving en selectie

STORM helpt en adviseert bij het optimaliseren van jouw eigen werving en selectieprocessen, arbeidsmarkt-communicatie en employer branding.

Lees meer

Werkmethodieken

STORM helpt het wendbaar maken van medewerkers in teams en we maken de verdieping naar de invulling van het werk: waarom je doet wat je doet en op welke manier richt je dit in?

Lees meer

Coaching en assessments

Middels coaching en assessments staan we achter je, naast je en werken we samen met je. Hierin bieden we maatwerk en hebben we een mooi netwerk van coaches.

Lees meer