Coaching en assessments

Coaching

Als extern partnerbureau zijn we inhoudelijk gesprekspartner en worden we in vertrouwen genomen over ook zaken die nog niet goed gaan. Dit laatste heeft effect op resultaat en op mensen. Daarin staan we achter je, naast je en werken we samen met je. STORM kan je op verzoek verbinden aan geschikte coaches uit ons netwerk op de momenten die ertoe doen. Dit vraagt vertrouwen en vooral SAMENwerking.

Assessment

Op verzoek adviseert en begeleidt STORM organisaties bij het inzetten van assessments bij een sollicitatieprocedure. Dit is maatwerk, informeer gerust naar onze ervaringen. Vanuit het recruitmentproces begeleiden we ook de kandidaten in de voorbereiding op assessments en helpen we ze bij het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe talenten en vaardigheden.

 

(Personal) Branding

Iedere medewerker is (als het goed is) een ambassadeur van je organisatie. Wat is een personal brand (persoonlijk merk)? Wat is het belang? Hoe creëren jouw medewerkers hun ‘eigen merk’?

Lees meer

Werving en selectie

STORM helpt en adviseert bij het optimaliseren van jouw eigen werving en selectieprocessen, arbeidsmarkt-communicatie en employer branding (werkgeversmerk).

Lees meer

Werkmethodieken

STORM helpt het wendbaar maken van medewerkers in teams en we maken de verdieping naar de invulling van het werk: waarom je wat je doet en op welke manier richt je dit in?

Lees meer