Advies werving en selectie

STORM verbindt professionals aan organisaties en andersom en selecteert en werft talent voor je. Ook adviseert en helpt STORM bij het optimaliseren van jouw eigen werving en selectieprocessen, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding (werkgeversmerk). We werken hierbij nauw samen met bijvoorbeeld Directie, HR, Recruitment en Communicatie. We adviseren bij het inrichten van je sollicitatieprocedure, de ‘reis’ die een nieuwe medewerker aflegt vanaf vacature tot de eerste dag en periode (onboarding) en het opstellen van vacatures (inclusief schrijven, indien gewenst). Bovendien staan we ook stil bij het betrekken, binden en behouden van de medewerkers die je al in huis hebt!

 

(Personal) Branding

Iedere medewerker is (als het goed is) een ambassadeur van je organisatie. Wat is een personal brand (persoonlijk merk)? Wat is het belang? Hoe creëren jouw medewerkers hun ‘eigen merk’?

Lees meer

Werkmethodieken

STORM helpt het wendbaar maken van medewerkers in teams en we maken de verdieping naar de invulling van het werk: waarom je wat je doet en op welke manier richt je dit in?

Lees meer

Coaching en assessments

Middels coaching en assessments staan we achter je, naast je en werken we samen met je. Hierin bieden we maatwerk en hebben we een mooi netwerk van coaches.

Lees meer