STORM in Development

Naast activiteiten op gebied van bemiddeling en recruitment is STORM gesprekspartner en adviseur als het gaat om ontwikkelingen binnen een organisatie. Denk aan bijvoorbeeld het optimaler inzetten van HR – en wervingsprocessen. STORM helpt organisaties en teams om wendbaar te worden. Zo adviseren en coachen wij organisaties met diverse werkmethodieken (o.a. LEAN, Agile en Scrum). Ook geven we regelmatig workshops over personal branding en LinkedIn op individueel en teamniveau.

STORM in Development levert maatwerk. Er is namelijk niet een kant en klaar oplossing die past bij jou, jouw team of organisatie. De items hieronder laten zien wat STORM in Development kan betekenen. Meer weten over wat STORM specifiek voor jouw organisatie kan doen? Zoek dan contact!

Personal Branding

Iedere medewerker is een ambassadeur van jouw organisatie. Wat is een personal brand? Wat is het belang? Hoe creëren jouw medewerkers hun ‘persoonlijke merk’?

Lees meer

Werving en selectie

STORM helpt en adviseert bij het optimaliseren van jouw eigen werving en selectieprocessen, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Lees meer

Coaching en assessments

Middels coaching en assessments staan we achter je, naast je en werken we samen met je. Hierin bieden we maatwerk en hebben we een mooi netwerk van coaches.

Lees meer

Werkmethodieken

STORM helpt het wendbaar maken van medewerkers in teams en maken de verdieping naar de invulling van het werk: waarom je doet wat je doet en op welke manier richt je dit in?

Lees meer