Dataspecialisten

Omgeving Zwolle

18-04-2019

24 - 40 uur | Data, Analytisch, Klantreis | hbo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij regelmatig aanvragen voor verschillende dataspecialisten rollen. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van Dataspecialisten? Laat dan je gegevens achter via de solliciteerknop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar Dataspecialisten voor onze opdrachtgevers.

STORM in Recruitment verkent met jou of jouw inzet van toegevoegde waarde is voor de organisatie. We kijken naar de commerciële context waarin je je beweegt (markt versus organisatie) en we kijken naar hoe een dataspecialist kan verbinden en verbanden extern en intern zichtbaar kan maken. Naast je inhoudelijke kennis en ervaring, kijken we ook altijd of er op persoonlijke vlak een match te maken valt.

Functie

We zoeken vanuit diverse disciplines en op verschillende niveaus analytische, frisse en vernieuwende dataspecialisten voor ons STORM netwerk. Als dataspecialist ga je op zoek naar relevante data en onderzoek en interpreteer je dit. Dit levert nieuwe waardevolle informatie op. Over de klanten, over de markt, over de concurrenten en over de online en offline omgeving waar je je in beweegt als organisatie. Dataspecialisten geven advies en onderbouwing bij de interne en externe ‘klantreis’. Of dit nu is op gebied van business, planning en control, marketing (denk aan marketing intelligence specialisten), ICT of HR. Zo weet je waar de organisatie goed bezig is en waar de organisatie nog kan ontwikkelen.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een:

  • hbo-diploma richting bedrijfseconomie, wiskunde of econometrie

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze dataspecialisten poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature