Data Engineer

Omgeving: Overig Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Data, Koppelingen, Engineer | hbo / wo

Vind je het leuk een rol te pakken in het doorontwikkelen en verbreden van het datawarehouse? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
BS&F is de specialist in dienstverlening aan gemeenten binnen het sociaal domein. BS&F helpt gemeenten om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden en de uitvoeringsprocessen laagdrempelig en eenvoudig te maken. Hiertoe is BS&F dé adviseur binnen het sociale domein van meer dan 95% van de gemeenten in Nederland. BS&F streeft sociale impact na in alles wat ze doet!

Via het platform Gezondverzekerd.nl levert BS&F toegankelijke digitale oplossingen binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie & Jouw tegemoetkomingen voor gemeenten ten behoeve van hun kwetsbare inwoners. Aanvullend maken veel gemeenten gebruik van de stadspassen, misschien ken je ze wel van de Rotterdampas, U-pas of de Stadspas Amsterdam. Kennissessies, informatiebijeenkomsten en marktanalyses zijn middelen die worden ingezet om de rol als kennisexpert voor ruim 320 gemeenten te vervullen.

Dit alles doet BS&F vanuit de kantoren in Zwolle en Breukelen met ongeveer 45 collega’s. Het is een professionele, flexibele en dynamische organisatie waar je door de omvang en open cultuur écht het verschil kan maken. De collega’s spreken elkaar aan op ieders verantwoordelijkheid, nemen geen genoegen met middelmaat en gaan altijd voor een 9!

BS&F wil haar dienstverlening naar gemeenten verder uitbreiden en verbeteren. Voor 2022 heeft de organisatie een stevige groeiambitie en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wat ga jij doen?
Via de platformen van BS&F is veel data beschikbaar. Als Data Engineer ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de koppelingen binnen de organisatie, heb je een rol in het doorontwikkelen en verbreden van het datawarehouse en prepareer je datasets voor analyse.

Jij bent verantwoordelijk voor het:

 • Voorbereiden van datasets voor analyse;
 • Controleren van data op correctheid;
 • Bouwen van modellen geschikt voor analyse;
 • Onderhouden van de bestaande databasestructuur [SQL];
 • Onderhouden van bestaande API-koppelingen [Python];
 • Bouwen van nieuwe API-koppelingen [Python];
 • Beheer van het OTAP-proces binnen de databases.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Jij hebt een stevige persoonlijkheid, bent resultaatgericht en communicatief sterk. Verder werk je zorgvuldig, analytisch, planmatig en ben je doortastend waar nodig. En verder heb jij:

 • Minimaal Hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van Python en SQL;
 • Kennis en kunde van projectmatig werken;
 • De wil om te werken in een dynamische omgeving.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Werken bij BS&F betekent werken in een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het dagelijks werken met topcollega’s binnen hun vakgebied zorgt ervoor dat jij jezelf continu ontwikkelt en er samen resultaten worden gehaald. Daarnaast krijg jij ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconforme beloning en onkostenvergoeding.

Inlichtingen

Interesse?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.

Sollicitatie

Interesse?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ERIK VAN DE WORP | MANAGER RECRUITMENT A.I.