CRM Marketeer

Omgeving Zwolle

01-07-2018

36 uur | Customer Journey, Data, Creatief | HBO

Ben jij een analytische CRM marketeer met een creatieve inslag die toe is aan een nieuwe carrièrestap? Lees de tekst hier onder en laat ons weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een marketeer voor opdrachtgever in Zwolle.

STORM in Recruitment STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Vertaal marktgegevens in ambitieuze marketing- en communicatieadviezen en ontwikkel aansprekende uitingen voor onze doelgroepen. Optimaliseer onze online marketing en de klantreis. Presenteer je plannen met overtuiging; kritische vragen brengen jou niet van je stuk, maar zetten je juist op scherp. Heb jij passie voor het onderwijs en herken jij je in dit profiel? Dan ben jij vast onze nieuwe collega; we horen graag wat jouw motivatie is!

Uitkomsten/data vertalen naar marketing- en communicatiestrategie
Je maakt met de uitkomsten van onderzoeken op strategisch niveau een vertaling naar de juiste marketing- en communicatiestrategie. Ruwe data vanuit verschillende (openbare) bronnen, zoals DUO en CBS en eigen administratie vertaal je in marketing-adviezen die het verschil maken. Hierbij weet je de juiste uitingen met daarbij een passende boodschap op de doelgroep af te stemmen. Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie van de marketing- en communicatiestrategie van de verschillende scholen.

Customer journey: de mooiste reis ooit!
Samen met de regioteams zorg je voor een goede ervaring bij potentiële leerlingen en studenten (de klant) en een klantvriendelijk proces met behulp van een CRM systeem. Je verzorgt communicatiemiddelen met de juiste boodschap en kiest de juiste communicatiekanalen. Hiervoor stem je af met interne opdrachtgevers. Verder werk je met je collega’s aan het doorontwikkelen en (verder) implementeren van de individuele klantreis.

Marktonderzoek (laten) doen
Je initieert marktonderzoeken en gebruikt hierbij online onderzoekstools. Je bent volwaardig gesprekspartner voor externe onderzoekbureaus die regelmatig worden ingeschakeld voor verschillende soorten onderzoek gericht op naamsbekendheid en imago, instroom van studenten en leerlingen en klanttevredenheid.

Onlinemarketing
Je voert onlinemarketing uit op diverse social media, werkt de strategie uit in een planning en zorgt ervoor dat collega’s campagnes kunnen uitvoeren.

Relatiebeheer
Je onderhoudt contacten met directies en collega’s op locatie, opdrachtgevers en andere betrokkenen bij je werkzaamheden.

Functie eisen

 • Hbo-werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren relevante werkervaring als medewerker/adviseur Marketing & Communicatie, bij voorkeur binnen een onderwijsorganisatie;
 • Communicatief (schriftelijk en mondeling) vaardig;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Ervaring met adverteren op Facebook, Google Adwords, Google Analytics en SEO;
 • Ervaring met onlinemarketing;
 • Een proactieve en klantvriendelijke houding;
 • Sterke adviesvaardigheden, waarbij je gemakkelijk schakelt tussen teams en directies;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Rijbewijs B en beschikking over eigen vervoer.


Bij voorkeur kennis van één of meer van de onderstaande systemen:

 • SalesForce (CRM)
 • Pardot (marketing automation)
 • Excel
 • Qlikview / dashboard
 • Online onderzoekstools (Getfeedback of Survalyze)
 • MS Office 365

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature