Corporate Recruiter

Omgeving: HR paterswolde Regio Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Verbinden, recruitment, Reizen | Hbo, Wo

Wil jij samen met ons groeien? Word jij blij van het werven van nieuwe collega’s? En heb jij “een neusje” voor het vinden van talent?

Organisatie

Waar kom je te werken?

Bij ruim 500 bedrijven in uiteenlopende industriële branches hebben we succesvolle implementaties uitgevoerd. Dat maakt ons dan ook de grootste Exact partner voor de industrie in Nederland. Wij staan er voor dat onze klanten hun bedrijfsprocessen beter organiseren én automatiseren. Wij latenonze klanten excelleren. Met circa 75 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen zijn we in het hele land vertegenwoordigd. Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en ontspanning, workhard/play hard. Want met onze vitale en gelukkige medewerkers kunnen wij top kwaliteit leveren aanonze klanten. Hoe we dat doen? Plezier en eigenaarschap zijn centrale waarden bij AB. We geven veel aandacht aan (persoonlijke) ontwikkeling met bijvoorbeeld een mentor, groeigesprekken, opleiding, training, coaching en kennisdagen. Want net als onze klanten willen we continu verbeteren: elke dag beter! Daarnaast hebben we een zeer actieve PV wat resulteert in bijzondere tripjes naar het buitenland!

Functie

Wat ga jij doen?

Als corporate recruiter ben je primair verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en dus de groei van AB! Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste professional vindt en voor ons binnenhaalt? Dat begint bij het schrijven van wervende vacatureteksten zodat duidelijk is wie wezoeken. Maar de tijd dat je vervolgens kon zitten wachten tot de sollicitaties binnenstromen is voorbij, dus neem je zelf het initiatief. Je schakelt je netwerk in, profileert jezelf en onze organisatie op LinkedIn en zoekt op diverse platformen naar geschikte kandidaten om ze vervolgens rechtstreeks te benaderen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces tot aan de ondertekende arbeidsovereenkomst, dus rust je niet tot je de beste kandidaat gevonden en binnengehaald hebt. In dit proces doe je naast kennismakingsgesprekken online en offline op één van onze vestigingen(Paterswolde, Deventer, Uden of Rotterdam) ook assessmentanalyses die je ten behoeve van het sollicitatiegesprek bespreekt met je collega’s. Heb jij, nadat je een sterk arbeidsvoorwaardengesprek hebt gevoerd, uiteindelijk de perfecte match gevonden en tekent hij of zij een arbeidscontract metons? Dan levert dat niet alleen een goed gevoel op, maar ook een bonus per aangenomen kandidaat. Kun jij enthousiasmeren en overtuigen en ben je bereid om samen met ons de lat te bepalen qua targets? Reageer dan snel en kom bij AB!

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Het maakt ons eigenlijk niet heel veel uit waar je woont, mits je bereid bent om regelmatig naar een van onze vestigingen te rijden. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (voorkeur richting Bedrijfskunde, Sales of HR) en minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie bijvoorbeeld als intercedent. Je hebt ervaring in recruitment en affiniteit met ICT (voorkeur bedrijfssoftware of software development). Je rapporteert aan de Directeur met HR in zijn portefeuille en werkt nauw samen met onze HR Business Partner.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Je gaat samenwerken met slimme en sociale collega’s bij een fantastisch leuk en dynamisch bedrijf dat al jaren gericht is op groei. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. We bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling, extra winstdelingsregeling, premievrij pensioen, een leaseauto, laptop en telefoon. Ook vind je bij ons alle ruimte voor (persoonlijke)ontwikkeling en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.

Inlichtingen

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Sollicitatie

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT