Copywriter Content medewerker

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

32 uur | Verbinden, Ontwikkelen, Maatschappelijk | hbo

Ben jij een enthousiaste tekstschrijver die van aanpakken weet? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
BS&F is de specialist in dienstverlening aan gemeenten binnen het sociaal domein. BS&F helpt gemeenten om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden en de uitvoeringsprocessen laagdrempelig en eenvoudig te maken. Hiertoe is BS&F dé adviseur binnen het sociale domein van meer dan 95% van de gemeenten in Nederland. BS&F streeft sociale impact na in alles wat ze doet!

Via het platform Gezondverzekerd.nl levert BS&F toegankelijke digitale oplossingen binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie & Jouw tegemoetkomingen voor gemeenten ten behoeve van hun kwetsbare inwoners. Aanvullend maken veel gemeenten gebruik van de stadspassen, misschien ken je ze wel van de Rotterdampas, U-pas of de Stadspas Amsterdam. Kennissessies, informatiebijeenkomsten en marktanalyses zijn middelen die worden ingezet om de rol als kennisexpert voor ruim 320 gemeenten te vervullen.

Dit alles doet BS&F vanuit de kantoren in Zwolle en Breukelen met ongeveer 45 collega’s. Het is een professionele, flexibele en dynamische organisatie waar je door de omvang en open cultuur écht het verschil kan maken. De collega’s spreken elkaar aan op ieders verantwoordelijkheid, nemen geen genoegen met middelmaat en gaan altijd voor een 9!

BS&F wil haar dienstverlening naar gemeenten verder uitbreiden en verbeteren. Voor 2023 heeft de organisatie een stevige groeiambitie en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wat ga jij doen?
Ben jij een enthousiaste marketing- en communicatiemedewerker die van aanpakken weet? En ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een jong en creatief team waarin je alle kansen krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Hoe maak jij het verschil?
Je steek graag de handen uit de mouwen! Je helpt jouw 45 collega’s bij het uitvoeren van de marketingplannen voor bijvoorbeeld Gezondverzekerd.nl, een platform waar ruim 320 gemeenten in Nederland gebruik van maken. Daarnaast schrijf je mee aan teksten voor gemeenten die gebruik maken van onze stadspassen. Dit zijn bijvoorbeeld de U-pas, Amsterdampas & Rotterdampas. Een andere dag werk je enthousiast aan het bijhouden van de websites, het ontwikkelen van marketingcommunicatiemiddelen (zoals brochures, folders en posters).

Functie-eisen

Wat brengt je mee?
In deze afwisselende baan staat teamwork en samenwerking voorop. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed bent in plannen en organiseren.

En verder heb jij:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent positief, ondernemend en klantgericht ingesteld;
  • Je bent een teamplayer die begrijpt dat je samen voor het gestelde doel gaat;
  • Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken en uit te voeren;
  • Je werkt gestructureerd en communiceert over de voortgang van je werkzaamheden;
  • Je hebt kennis van online marketing en kunt deze kennis vertalen naar concrete acties;
  • Je bent een zelfstarter en een aanpakker;
  • Je brengt een gezonde dosis energie, gedrevenheid en enthousiasme mee;
  • Je hebt ervaring met het maken van online content en het schrijven van artikelen en blogs.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Werken bij BS&F betekent werken in een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het dagelijks werken met topcollega’s binnen hun vakgebied zorgt ervoor dat jij jezelf continu ontwikkelt en er samen resultaten worden gehaald. En daarnaast krijg jij ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, je ontvangt een goed salaris ergens tussen €3000,- en €4.000,- bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 40 uur. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. De organisatie beschikt over een pensioenregeling en je ontvangt 8% vakantiegeld.

Inlichtingen

Interesse?
Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.


Je hebt tot 2 december om te reageren op deze functie.

Sollicitatie

Interesse?
Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.


Je hebt tot 2 december om te reageren op deze functie.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT