Coördinator VIC

Omgeving Hasselt

26-02-2020

32 - 36 uur | Controle, Coördinator, Accountant | hbo / wo

STORM in Recruitment is voor gemeente Zwartewaterland op zoek naar een Coördinator Verbijzonderde Interne Controle!

Opdrachtgever

Waar kom je te werken?
Zwartewaterland is een ondernemende gemeente met 23.000 inwoners. Met Genemuiden, Zwartsluis en Hanzestad Hasselt heeft Zwartewaterland een rijke historie en mooie ligging aan het Zwartewater.

De gemeenten Zwartewaterland, Meppel, Steenwijkerland en Westerveld werken sinds 2018 samen op het gebied van de Verbijzonderde Interne Controle (VIC) . Het is een succesvolle samenwerking die de continuïteit en kwaliteit van de VIC versterkt en ervoor zorgt dat snel en doelgericht ingespeeld kan worden op toekomstige ontwikkelingen.

Het VIC team bestaat uit 6 medewerkers verdeeld over de gemeenten Zwartewaterland, Meppel, Steenwijkerland en Westerveld. Er wordt grotendeels vanaf de eigen locatie gewerkt en minimaal één dag per week gezamenlijk bij de gemeente Meppel. De samenwerking en de effecten hiervan zijn succesvol, waardoor is besloten dit voort te zetten.

Functie

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s binnen het VIC team ben je verantwoordelijk voor de interne controle van de vier gemeenten. Je bent primair het gezicht en aanspreekpunt binnen de gemeente Zwartewaterland voor de interne controle. Je vervult een belangrijke rol binnen de samenwerking met andere gemeenten en collega’s.


Je stelt het interne controleplan op en voert deze uit volgens opgestelde werkprogramma’s. Per half- en eindejaar stel je een rapportage op van de bevindingen en adviseer je het management en college over de te nemen maatregelen en aanpassingen. Als vakvolwassen Finance Professional ben je in staat de toegevoegde waarde van de VIC uit te leggen en bestaande werkwijzen ter discussie te stellen. Je informeert en evalueert processen met medewerkers, managers, directie en andere samenwerkingspartners en geeft informatie over de risico’s die er zijn.

Functie eisen

Wat breng je mee?

  • Je hebt kennis van Verbijzonderde Interne Controle en procesbeheersing met aantoonbare en relevante opleiding (Registeraccountant) of werkervaring;
  • Je hebt een duidelijke visie op VIC en bent analytisch, betrouwbaar en besluitvaardig;
  • Je bent een dynamische controller die gevraagd en ongevraagd advies durft te geven;
  • Je bent een controller met lef en humor die een stevige discussie niet uit de weg gaat, maar ook in is voor een praatje en verbinding creëert;
  • Tijdens piekmomenten ben je flexibel in je tijd om aanwezig en bereikbaar te zijn.

Aanbod

Wat biedt gemeente Zwartewaterland je?
Afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 11 van de salaristabel gemeenteambtenaren (maximaal € 5067- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Gemeente Zwartewaterland biedt een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Wij helpen je om je verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. De gemeente Zwartewaterland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Inlichtingen

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature