Controller

Omgeving: Financieel Regio Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Financieel, Zelfstandig, Sparringpartner | Emmeloord

Ben jij snel in staat complexe financiële gegevens te doorzien en deze duidelijk toe te lichten aan diverse interne stakeholders? Vind je het leuk te sparren met de business en de directeur te adviseren? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Rollecate is dé specialist in aluminium en stalen gevels en geveldelen. Opgericht in 1954 te Staphorst, uitgegroeid tot een grote en toonaangevende speler in de gevelbranche. Van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage overziet Rollecate het gehele proces. Rollecate verzorgt de gevelinvulling van hoogbouw, laagbouw, nieuwbouw en renovatie voor de woning- en utiliteitsbouw. Mede dankzij een eigenproductontwikkeling met testfaciliteiten is Rollecate in staat om ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven. Met 65 jaar ervaring en met 500 collega’s werkt Rollecate dagelijks aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. De productie vindt plaats in de eigen aluminium fabrieken in Nederland en staal fabriek in Hongarije.

Functie

Wat ga je doen?
Als controller bij Rollecate ben je verantwoordelijk voor de werkmaatschappij in Emmeloord en rapporteer je aan de business controller van de Rollecate Groep. Deze werkmaatschappij kent gezonde groeiambities. Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies, signaleert en denkt proactief mee in de groei. Hier fungeer jij onder andere als sparringpartner van de directeur van de werkmaatschappij, maar zal ook op de werkvloer aanwezig zijn.
Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor de interne administratieve controles en voor het informatiemanagement. Centraal staat control vanuit de projectorganisatie en -registratie. Verdere taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Een bijgewerkte en adequate administratie;
 • Het opstellen van week- en maandrapportages;
 • Betrokkenheid bij het jaarrekeningtraject en het opstellen van budgetten;
 • Zorgdragen voor BTW- en CBS aangiften.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
De ideale controller is hands-on en heeft een proactieve houding. Je beweegt je makkelijk door de organisatie en bent toegankelijk voor jouw collega’s. Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en de nodige daadkracht en charisma om zaken daadwerkelijk gerealiseerd te krijgen van collega’s enandere afdelingen. Verder ben jij de ideale kandidaat als jij jezelf herkent in de volgende punten;

 • Afgeronde financiële hbo-opleiding;
 • Twee tot zeven jaar werkervaring in een soortgelijke financiële functie;
 • Je bent cijfermatig sterk onderlegd, nauwkeurig, stressbestendig en je werkt gestructureerd;
 • Je bent een pragmaticus en doener die bereid is op tijd zijn collega’s te helpen bij uitvoerende taken;
 • Zelfredzaam en zelfstandig.

Aanbod

Wat krijg je terug?
Een zeer boeiende, veelzijdige functie binnen de stabiliteit van een succesvolle, gerenommeerde onderneming in de regio van Zwolle. Je krijgt de ruimte om een bijdrage te leveren aan de groei van Rollecate, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Verder krijg je:

 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;|
 • Flexibele werklocaties in Emmeloord en Staphorst met de mogelijkheid van thuiswerken.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.