Controller

Omgeving Meppel

19-06-2018

40 uur | Retail, Allround, Strateeg | HBO

Hou jij ervan om de touwtjes in handen te hebben en wil jij een inzetten voor een mooi product. Dan is dit wellicht de rol voor jou! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Controller voor Cuperus Gedenken in Meppel. 

Cuperus Gedenken
Bij Cuperus geloven wij dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven grafmonument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen klanten graag om een passende uiting aan hun gevoel te geven Wij zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor iedereen op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.

Dat doen wij door onze jarenlange kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten van diverse materialen, waaronder natuursteen, op een persoonlijke, toegankelijke en laagdrempelige wijze te delen.

Cuperus gedenken verkoopt alles wat een klant nodig heeft om een eigen persoonlijke monument of nagedachtenis vorm te geven in alle prijscategorieën. Wij regelen dat op een duidelijke en prettige wijze waarbij je er op mag vertrouwen dat je de beste koop hebt gedaan

STORM in Recruitment 
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Jij bent onze nieuwe Business Controller en levert samen met het huidige team een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Cuperus. Als onze Business Controller weet jij precies wat er speelt bij bedrijfseconomische vraagstukken en vertaal je de trends en ontwikkelingen in de markt naar voorspellingen en budgetten. Onze strategische doelstellingen zet je om naar duidelijke KPI’s. Wij rekenen op je en je hebt dan ook altijd alle (belangrijke) touwtjes in handen. Wij bieden je een functie op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratieve- en financiële processen en geef je leiding aan een Administratief Medewerker die jou assisteert met het voeren van de administratie. De basis is het regelen en uitvoeren van het debiteuren- en crediteurenbeheer, liquiditeitsbewaking, boekhouding, jaarrekeningwerk, personeelsadministratie en de salarisadministratie.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van eventuele afwijkingen ten opzichte van de budgetten en de planning. Jij stelt betrouwbare, operationele en financiële rapportages op die je tijdig oplevert. Denk hierbij aan businesscases, managementrapportages, (meer jaren) planningen en kostprijsberekeningen. Het aanjagen, opzetten en realiseren van verbeterprocessen is voor jou geen probleem. Ook voer je bedrijfseconomische en strategische scenario-analyses uit.

Je treedt op als sparringpartner voor de business en als adviseur voor het management en de directie. Je biedt het management ondersteuning bij de ontwikkeling van de bedrijfsdoelen en actieplannen waarin op de naleving van de begroting en de KPI’s wordt toegezien. Samen met je collega’s bouw je aan een optimale bedrijfsvoering, waarbij je bijdraagt aan een resultaat- en procesgerichte cultuur.

Functie eisen

Je beschikt over een hbo/wo opleiding Bedrijfseconomie. Wij vinden het belangrijk dat je minimaal 4-6 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie als Financial Controller of Business Controller. Ervaring binnen retail en online is een pré.

Persoonskenmerken

  • Je bent van nature een echte analist;
  • Je schakelt makkelijk en werkt efficiënt;
  • Je werkt planmatig en resultaatgericht;
  • Je bent communicatief vaardig en een snelle beslisser;
  • Je hebt een proactieve, ondernemende houding;
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent nauw verbonden met het primaire proces van de organisatie;
  • Je bent een aanpakker die “het regelt” en zelf zaken uitvoert;
  • Je zorgt ervoor dat ‘finance’ een belangrijke positie binnen de organisatie inneemt.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature