Controller

Omgeving Enschede

31-12-2018

40 uur | AFAS, Excel, Projectenorganisatie | RA/RC

Ben jij op zoek naar uitdaging en variatie, bereid om het beste uit jezelf te halen en een optimaal resultaat neer te zetten?

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Controller voor Demcon in Enschede.

Demcon
Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

STORM in Recruitment 
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

In de functie van controller ga je zelfstandig en in teamverband projecten initiëren, uitvoeren en afronden.
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden voor de controller zijn onder andere:

 • Begroting en budgettering, beoordeling en opvolging van de diverse investeringsaanvragen (van business case tot leveranciersrisico’s en betalingscondities);
 • Bewaken en plannen van de liquiditeit;
 • Monitoren (opzetten en doorontwikkelen) van diverse interne en subsidie projecten;
 • Integratie nieuwe B.V.’s;
 • Regievoering over de WBSO aanvraag;
 • Voorraadbewaking en onderhandenwerk posities handelshuizen en productie.

Functie eisen

 • Een afgeronde WO opleiding, aangevuld met een RA / RC titel;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan in een projectenorganisatie;
 • Analytisch vermogen, teamspeler en communicatief sterk op alle mogelijke lagen binnen een organisatie;
 • Proactief, praktisch en dienstverlenend ingesteld;
 • Uitgebreide kennis van Excel, ervaring met AFAS is een pre.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature