Controller

Omgeving: Financieel Regio Zwolle

Introductie

32 uur hands-on, pro actief, zorgvuldig | Hbo

Ben jij graag van betekenis in en bij een organisatie die de verpleegzorg op een bijzondere waardige en maatschappelijke manier inzet? Wordt jij de sparringpartner als het gaat om (complexe-) financiële vraagstukken voor de organisatie?


Organisatie

Waar kom je te werken?

Humanitas Deventer is een Woon- en Zorgcentrum voor iedereen die ondersteuning nodig heeft op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De organisatie bestaat uit zo’n 250 medewerkers. Alles wat we doen komt voort uit onze kernwaarden: liefde, samen en positief. Deskundigheid, inlevingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid zijn bij ons dan ook verrassend normaal. Wij zijn er voor de mensen die ondersteuning nodig hebben, in de breedste zin van het woord.

Ik zie een lach, een traan en oprechte belangstelling.

Ik ruik de vier seizoenen, de geur van lekker eten en de bloemen in de belevingstuin.

Ik hoor een aanstekelijke lach, een warme groet.

Ik voel gezelligheid, verbondenheid, warmte en diversiteit. Ik voel echte aandacht voor elkaar.

Ik proef een gezellige sfeer, diverse culturen, lekker eten en drinken.

Bij Humanitas blijven ze gewoon, maar organiseren ze op een speciale manier de ontmoeting tussen bewoner, professional en familie. Het is een warme en veilige woonomgeving voor mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Een plek waar iedere bewoner zichzelf kan zijn, met respect voor eigen individuele gewoonten. Ook wonen er 6 studenten tussen de 150 ouderen die zorgen voor “leven in de brouwerij”. Ze gaan bijvoorbeeld boodschappen doen met bewoners, maken een praatje, helpen met de maaltijden of bij het uitzoeken van een nieuwe telefoon. In woon- en zorgcentrum Humanitas in Deventer is het een succes met internationale aandacht!

Functie

Wat ga je doen?

In de rol van Controller ben jij verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van het financiële beleid. Daarnaast ben je bezig met de forecasting en doe je aanbevelingen richting de organisatie op het gebied van de financiën. Uiteindelijk ben jij de financieel verantwoordelijke, geef jij leiding aan 2 administrateurs en bewaak jij de resultaten van de bedrijfsvoering. Je vind het dan ook niet erg om zo nu en dan ook operationeel aan de slag te gaan.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Uitvoering geven aan de P&C-cyclus;
 • Het verder ontwikkelen van het financiële overzicht door passende rapportages
 • Het initiëren van verbeterprojecten op het terrein van informatievoorziening en efficiency;
 • Verantwoordelijk voor jaarrekening en verantwoording.
 • Heeft regie bij zorginkoop en overleg zorgkantoor.
 • Bijdragen aan centrale beleidsontwikkeling.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Humanitas zoekt een cijfermatige Controller die midden in de organisatie staat en goed kan samenwerken. Verder beschik je over een verbindende en ‘hands-on’ mentaliteit. Je kan de organisatie strategisch adviseren maar je vindt het niet erg om ook zo nu en dan in de operatie te zitten.

Verder beschik je over;

 • Een energieke en verbindende persoonlijkheid;
 • Een pro-actieve instelling, je kan goed omgaan met veranderingen en bent flexibel;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Accountancy of Bedrijfseconomie);
 • Ervaring binnen de zorg en dan met name binnen de VVT is een pré;
 • Uitstekende kennis van Excel en affiniteit met veranderingen binnen IT;

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?


Humanitas is een werkgever waar iedere medewerker, ongeacht leeftijd, sekse, geaardheid, etnische afkomst en arbeidsbeperking, mag komen werken. Door te kiezen voor de zorgsector kun je indirect een bijdrage leveren aan een maatschappelijk doel. Humanitas zet zich met volle energie in voor ouderen wel zijn maar ook voor haar medewerkers! Persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop.


Verder bieden zij:

 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van je ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een liefdevolle organisatie met warme collega’s.


Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; Arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; Arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER