Controller | Business Analist

Omgeving Deventer

11-04-2018

36 uur | BI, Verzekeraar, Data | WO

Ben jij analytisch sterk en word jij warm van data en algoritmes. Dan is deze functie echt iets voor jou! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Controller | Business Analist voor ENO zorgverzekeraar in Deventer.

STORM in Recruitment STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Business Analist zoek je altijd naar mogelijkheden om dingen slimmer, sneller en efficiënter te kunnen doen. Zo bewijs je je toegevoegde waarde door afdelingen te ondersteunen en te adviseren over gebruik van data en algoritmes. Hierbij maak je gebruik van moderne analytische technieken en pionier je op het vlak van analytische tooling en analyseomgevingen.

Binnen het team van business control richt jij je vooral op het onderzoeken van trends en scenario’s, verklaar je afwijkingen én onderzoek je het effect op de business (zowel zelfstandig als op verzoek) vanuit eigen data door middel van Business Objects. Daarnaast ondersteun je de business in verdere ontwikkeling van de verzekerdenportefeuille door het verrichten van analyses en het beoordelen van productrentabiliteit, het ontwikkelen van modellen en het beheren van dataverzamelingen voor periodieke verslaglegging. Je bent een partner in business die proactief adviseert, positief kritisch is en zijn omgeving scherp houdt.

De afdeling bestaat naast jezelf uit vijf business controllers, je rapporteert aan de manager Finance & Control.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een analytische collega met overtuigingskracht, die zelfstandig is en resultaatgericht werkt. Tot de andere kenmerkende onderdelen van jouw profiel behoren onder andere"

  • WO werk- en denkniveau zoals (bedrijfs)Economie, Finance of Econometrie
  • Ervaring met business intelligence tools;
  • Technische en analytische vaardigheid op het gebied van data-analyse;
  • Affiniteit met complexe data;
  • Kennis van de Zorgverzekeringswet;
  • Je bent een stevige gesprekspartner;
  • Je bent een teamplayer.

Kennis van het risicovereveningssysteem is een pre; beschik je hierover niet dan zorgen we ervoor dat je je hierin kunt ontwikkelen.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze of andere mogelijkheden bij STORM in Recruitment bel ons dan op 0182-820202. Contactpersoon voor deze vacature is: Sander Westenberg, westenberg@storminrecruitment.nl.

solliciteer   email deze vacature