Controleleider

Omgeving Zwolle

28-06-2018

40 uur | Accountancy, AO/IC, Relatiebeheer | RA

Hou jij van korte lijnen en wil jij deel uitmaken van een gemoedelijke organisatie. Dan is dit de kans! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Controleleider voor Tamek Accountants en Belastingadviseurs in Zwolle.

Tamek 
Tamek heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land. Ons cliënten bestand is divers en bestaat vooral uit ondernemers die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf in de meest uiteenlopende branches. Hiernaast werken wij eveneens voor maatschappelijke instellingen alsmede voor vrije beroepsuitoefenaars.

Werken bij Tamek betekent werken bij een kantoor die professionaliteit, nauwkeurigheid, kwaliteit, integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en goede waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan. Tamek omarmt de maatregelen "In het publiek belang" en binnen Tamek wordt er op toegezien dat binnen de organisatie het publieke belang wordt gewaarborgd. Focus op kwaliteit en een professioneel kritische instelling zijn onderdeel van onze kernwaarden.

Tamek heeft onlangs een cultuurscan laten uitvoeren. Hieruit blijkt dat Tamek goed scoort op het onderdeel "ethisch bewustzijn en werkdruk". Er worden geen concessies gedaan als het gaat om kwaliteit. Tamek kent een goede balans tussen werk en privé en wil zich hiermee onderscheiden ten opzichte van andere kantoren.

STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als controleleider zal jij je richten op het (laten) uitvoeren van controleopdrachten. Je bespreekt zelfstandig, of samen met de accountant, de uitgevoerde opdrachten. Je bent mede budgetverantwoordelijk en draagt samen met de accountant zorg voor de praktijkontwikkeling. Je fungeert als aanspreekpunt voor de cliënt, coördineert de werkzaamheden, stelt prioriteiten, maakt een werkplanning en controleert de werkuitvoering van de collega's uit het controleteam.

Je verzorgt de controlewerkzaamheden en onderzoekt en signaleert mogelijke aanpassingen in de administratieve organisatie, interne controle en het controleprogramma. Het relatiebeheer met de cliënt behoort eveneens tot jouw takenpakket. Je bespreekt de bevindingen naar aanleiding van de controle en stelt de managementletter en accountantsverslag (in concept) op. Je signaleert adviesbehoeften en promoot onze totale dienstverlening.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO of WO opleiding richting Accountancy of Economie en je bent vergevorderd met de RA opleiding. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en je hebt aangetoond over leiderschapskwaliteiten te beschikken. Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bent bereid om te reizen. Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied van het kantoor. Ervaring met Audition, FDS en data analyse in Excel is een absolute pre.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature