Communicatiestrateeg

Omgeving Amersfoort

21-05-2019

24 uur | Overheid, Communicatie, Zorg | hbo

Wil jij je graag inzetten voor de Gemeente Amersfoort om zorg nog overzichtelijker te maken binnen de gemeente? Lees dan snel verder en laat ons weten waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Opdrachtgever

Over de Gemeente Amersfoort
In de afgelopen jaren is (net als in veel andere gemeenten) ook in Amersfoort een stelsel vormgegeven voor zorg en ondersteuning, waarin er samen wordt gewerkt met inwoners en maatschappelijke partners. Nu de basisstructuur staat, en de ambitie van het gemeentebestuur voor een inclusieve stad helder is, wordt het hoog tijd voor de échte transformatie.

Over STORM in Recruitment

STORM in Recruitment is op zoek naar een Communicatiestrateeg voor de Gemeente Amersfoort.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.  Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent.

Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je gaat werken in de programmaorganisatie binnen de afdeling Samen Leven, daarnaast ben je collega in van het team communicatieadviseurs van de afdeling Publiekscontact en Advies. Je werkt samen met andere betrokken communicatieadviseurs (bijvoorbeeld verantwoordelijk voor advisering van bestuur en de afdeling Samen Leven) én schakelt gemakkelijk met het Mediateam, dat je helpt bij contentproductie en -publicatie.

We zoeken een communicatiestrateeg van formaat, met een eigen visie op de rol van communicatie in deze transformatie in de zorg. Je bent (zeker binnen de programmaorganisatie en de betrokken organisatie) een verbindende figuur en boegbeeld. Je durft scherp te adviseren én verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat.

Je weet dat een goede strategie pas werkt, als je het in de uitvoering weet wáár te maken. Je durft net zo goed je handen even goed uit de mouwen te steken als dat je een scherpe notitie opstelt, het resultaat telt en jij weet verschil te maken op vele manieren.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van Communicatieadviseur;
  • Zeker vijf jaar werkervaring in een complexe omgeving met een majeure veranderopgave.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature