Communicatiemedewerker

Omgeving Zwolle

02-06-2019

28 uur | Overheid, Communicatie, Strategie | hbo

Aan de slag met de creatieve kant van beleidsonderwerpen? Voor Trendbureau Overijssel (onderdeel van de Provincie Overijssel) zijn wij op zoek! Lees verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Trendbureau Overijssel
Het Trendbureau Overijssel maakt trendverkenningen voor politiek-bestuurlijk Overijssel over uiteenlopende beleidsonderwerpen: de toekomst van verkeer en vervoer, grotere tegenstellingen in de samenleving of over de zorg. Natuurlijk zijn er traditionele rapporten die er goed moeten uitzien. Daarnaast wordt er gericht op de verbeelding in de vorm van simulatiespellen, games, filmpjes, 2D en 3D (autonome) kunst, toneelstukken of excursies. 

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Communicatiemedewerker voor Trendbureau in de regio van Overijssel. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Het Trendbureau is opgericht door de Provincie Overijssel, maar inhoudelijk onafhankelijk. Het team is relatief klein (1,4 fte). Trendbureau Overijssel bestaat uit een directeur, een adjunct directeur, en (met jou) een communicatiemedewerker.

Zelfstandig organiseren van events (zoals een jaarcongres)
Je bedenkt het concept en stuurt de uitvoering aan. Je weet wat belangrijk is en hebt oog voor detail bij de uitvoering. Je hebt verrassende ideeën over locaties, inrichting, catering, visualisaties en regelt dat ook. Zo ben je in staat om iedere bezoeker zich welkom te laten voelen; op welke plek dan ook. Dat geldt voor een jaarcongres of voor een bijeenkomst van Wijzen in het Oosten.

Conceptueel vormgeven van de inhoud
Je bent in staat inhoud te vertalen in een communicatieconcept dat daarna wordt uitgewerkt door vormgevers. Focus ligt op het functioneel vormgeven van de inhoud, met de uitdaging het elke keer anders te doen. Je bent verantwoordelijk voor het vormgevingsproces: contactpersoon voor vormgevers, opdrachtverlening, prijsonderhandelingen, controle op vormgeving en vaak ook op taal van de inhoud.

Koersbewaker van het merk Trendbureau
Je bewaakt het merk Trendbureau: betrouwbaar, verrassend, initiatiefrijk en persoonlijk. Dit geldt voor de huisstijl, doorontwikkeling website en andere (social) media vormen Trendbureau. Ook het maken van nieuwsbrieven, onderhouden website en beantwoorden van mails aan het Trendbureau horen er gewoon bij.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Communicatieadviseur/medewerker;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van leidinggevende.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature