Communicatiemedewerker Plus

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

28 – 32 uur | Strategie, Ondersteunen, Adviseren | Hbo / Wo

Ben jij een ster in het uitvoeren van de communicatiestrategie en wil jij jouw adviserende skills verder ontwikkelen?

Organisatie

Waar kom je te werken?
De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk.

Functie

Wat ga je doen?
Je bent de regisseur én de uitvoerder van onze marketingcommunicatiestrategie. Met jouw sterke gevoel voor taal en beeld weet jij hoe je onze bedoeling moet vertalen naar een aanpak met impact. Je ondersteunt de communicatieadviseurs. Soms werk je zelfstandig aan projecten, waarin je je adviserende skills kunt ontwikkelen.

Social media heeft voor jou geen geheimen. Je weet raad met het vullen, monitoren en doorontwikkelen van onze social media kanalen. Jouw dagelijkse leidraad hierbij is een goeie contentkalender en onze contentstrategie.

Ook beheer je de website en weet je de weg te vinden op ons intranet. Jij bent het aanspreekpunt voor de creatieve partners waarmee we samenwerken en je bewaakt de planning. Verder help je een handje bij het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Ambitieus, pietje precies, initiatiefrijk, ondernemend en een kei in plannen. Je weet wat er speelt bij deltaWonen en deelt deze inzichten met de communicatieadviseurs. Omdat kwaliteit belangrijk is en je erop gericht bent het proces te blijven verbeteren, weten collega’s dat ze op jou kunnen bouwen. Indien nodig ga je moeilijke vragen en/of gesprekken niet uit de weg, want jij staat je mannetje of vrouwtje wel. Als echte aanpakker krijg jij het werk gedaan. Ook als prioriteiten ineens veranderen, schakel jij flexibel mee.

In jouw team werk je samen met 2 communicatieadviseurs aan een herkenbaar deltaWonen. Met elkaar zorgen we er hier dagelijks voor dat onze huurders de ruimte krijgen om te bouwen aan hun eigen woongeluk.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau op het gebied van marketing en communicatie of daarmeevergelijkbaar;
  • Ruime ervaring in een (marketing)communicatiefunctie;
  • Een pro-actieve houding en een opvallend enthousiasme;
  • Teamgeest; we werken nauw samen in een klein team;
  • Flexibiliteit; je hebt het vermogen om snel prioriteiten bij te stellen;
  • Zelfstandigheid; je vindt het niet zo spannen om alleen ‘de boer op’ te gaan. Natuurlijk altijd met de steun van je team in je rug.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Een hoop werkgeluk, want naast prima arbeidsvoorwaarden, een passend salaris (passend bij functieschaal F van de CAO Woondiensten) en een flexibele werkplek kom je terecht in een ambitieuze, en informele organisatie. We zijn heel benieuwd naar wat jij ons nog meer kan leren. Je krijgt ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen. We bieden je een functie voor minimaal 28 uur en maximaal 32 uur voor de duur van een jaar. Misschien ontstaan er in dat jaar mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Inlichtingen

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

Sollicitatie

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

peggie

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT