Communicatieadviseur

Omgeving Zwolle

09-04-2019

24 - 32 uur | Communicatie, Adviseur, Overheid | Hbo

Wij zijn op zoek naar niet één maar twee communicatie toppers voor de Provincie Overijssel! Lees snel verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over de afdeling
De eenheid Bestuur- en Concernzaken bestaat uit de teams Leiding, Bestuur, Communicatie, Kabinet en Strategie. De eenheid stelt zich tot doel de kwaliteit van het openbaar bestuur te bewaken en te versterken in een sterk veranderende maatschappij.

Team Communicatie adviseert over de communicatiestrategie, communicatie-boodschappen, -doelgroepen, -middelen en over de gewenste toon. Een herkenbare provincie staat hierbij voorop.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Communicatieadviseur voor de Provincie Overijssel.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als communicatieadviseur ben jij onderdeel van het projectteam Communicatie. Je wordt ingezet op verschillende interne- en externe communicatieprojecten

  • Opstellen van (korte) communicatieplannen en de regie, coördinatie en uitvoering daarvan.
  • Zorgen voor samenhang tussen en overzicht van alle communicatieactiviteiten.
  • Adviseren en ondersteunen van de projectleiders/teams waarvoor de communicatie plaatsvindt.
  • Het schrijven en redigeren van teksten. Denk hierbij aan nieuwsberichten, korte artikelen, teksten voor socials, webteksten en factsheets.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van Communicatieadviseur;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een overheidsorganisatie.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature