Communicatieadviseur Vastgoed

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

28 – 36 uur | Adviseren, Vastgoed, Participatie | Hbo / wo

Heb jij een hart voor wonen, breng jij jouw stevige communicatieadvies met flair en weet jij alles over het beklimmen van de participatieladder?

Organisatie

Waar kom je te werken?
De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woongeluk en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk.

Functie

Wat ga je doen?
Communicatie vervult een belangrijke rol in het bereiken van onze strategische doelstellingen uit ons koersdocument ‘Groei en geluk’. Dat betekent dat jij zelf vorm en inhoud geeft aan je werk. DeltaWonen staat voor een schaalsprong in de regio en participeert in vele ontwikkelingen van bestaand en nieuw vastgoed in de stad en regio.

Als senior adviseur lever je een stevige communicatiebijdrage aan de processen Woningen Toevoegen en Planmatig Onderhoud en Woningverbetering. Binnen deze processen werk je in de projectteams onder leiding van een ontwikkelings- en/of projectmanager waar gezamenlijk vorm en inhoud wordt gegeven aan de gebiedsontwikkeling en projecten. Jij weet als geen ander hoe je met de juiste communicatie- en participatievormen draagvlak creëert bij onze huurders en andere belangrijke stakeholders.

Als communicatieadviseur vastgoed maak je deel uit van het team klantadvies en communicatie. Dit team draagt bij aan de contentstrategie en de communicatiekoers van DeltaWonen.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Met jouw alerte blik en jouw van nature nieuwsgierige, maar kritische houding, benader jij je vraagstukken. Je weet jouw strategische en tactische adviezen met flair, maar ook op een deskundige wijze over te brengen. Stevige discussies ga je daarbij niet uit de weg; jij staat stevig met je voeten op de grond. Denken en doen gaan bij ons hand in hand, dus naast adviseren ben je ook goed in het uitvoeren van je strategie of het aansturen daarvan.

Verder heb je het vermogen om soepel te kunnen schakelen tussen prioriteiten. Je verliest je doel daarbij niet uit het oog. Ook ben je een creatieve trouble shooter, waardoor je anderen het gevoel geeft dat ze op je kunnen bouwen en met je kunnen sparren.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde, relevante hbo opleiding en het helpt als je affiniteit hebt met de woningcorporatie-of vastgoedsector;
  • Een aantal jaar ervaring en/of je bent iemand die zich snel ontwikkelt binnen het vak;
  • Een pro-actieve houding en een opvallend enthousiasme;
  • Humor en teamgeest; we werken nauw samen in een klein team;
  • Je bent een échte verbinder en netwerker;
  • Creativiteit en het vermogen om te verrassen:
  • Jouw kennis van de participatieladder is een pré.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Een hoop werkgeluk, want naast prima arbeidsvoorwaarden, een passend salaris (functieschaal J van de CAO Woondiensten) en een zeer flexibele werkplek kom je terecht in een ambitieuze, en informele organisatie. We zijn heel benieuwd naar wat jij ons nog meer kan leren. Je krijgt ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen. We bieden je een functie voor minimaal 28 uur en maximaal 36 uur voor de duur van een jaar. Misschien ontstaan er in dat jaar mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Inlichtingen

Interesse?
Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

Sollicitatie

Interesse?
Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.


peggie

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT