Communicatieadviseur

Omgeving Dokkum

04-11-2018

6 uur | Overheid, Project, Toerisme | HBO/WO

Ben jij beschikbaar voor een mooie opdracht bij de DDFK Gemeenten en zie jij jezelf terug in de onderstaande aanvraag? Laat ons dan weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Communicatieadviseur voor de DDFK Gemeenten in Dokkum.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Het project Toeristische ontwikkeling en ontsluiting Wetterwâlden-Bûtenfjild is een gezamenlijk project van de gemeenten Dantumadiel en Tytsjerksteradiel. Het project heeft naar verwachting een looptijd t/m 31 december 2019. Het project omvat de uitvoering van vier sleutelprojecten:

  1. Verhaal van Wetterwâlden-Bûtenfjild
  2. Elektrisch (er)varen
  3. Wegwijs in het gebied

Bij de uitvoering zijn verschillende belanghebbenden nauw betrokken. De belangrijkste zijn de toeristische ondernemers in en rondom het Bûtenfjild, stichting Wetterwâlden-Bûtenfjild, It Fryske Gea en Staatsbosbeheer.

Gemeente Dantumadiel is penvoerder van het project. De uitvoering wordt aangestuurd vanuit de DDFK organisatie. Het projectteam bestaat uit een beleidsmedewerker recreatie en toerisme van de DDFK gemeenten en gemeente Tytsjerksteradiel, een (externe) projectleider en een (externe) communicatieadviseur. In de praktijk zal er veel afstemming dienen plaats te vinden met stichting Wetterwâlden en It Fryske Gea (als grootste terreineigenaar in het gebied).

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een bestuurlijke organisatie.
  • In het bezit van een HBO of WO opleiding in de richting van Communicatie.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature