Communicatie professional

Omgeving Zwolle

15-04-2019

24 - 40 uur | Adviseur, Medewerker, Woordvoerder | hbo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij wekelijks aanvragen voor verschillende rollen binnen Communicatie. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van Communicatieprofessionals? Laat dan je gegevens achter via de solliciteer-knop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar Communicatie professionals voor verschillende opdrachtgevers in het netwerk van STORM.

STORM in Recruitment bemiddelt communicatieprofessionals voor tijdelijke klussen of vaste rollen. Denk aan versterking bij tijdelijke uitval of zwangerschapsverlof van een van je medewerkers. Ook maken wij mooie matches voor vaste functies bij organisaties die ons een bemiddelingsvraag hebben gesteld.

STORM bemiddelt ook met regelmaat (interim) communicatiemanagers of afdelingshoofden. We zien dat communicatie een breed begrip is met veel diverse specialismen, wat zorgvuldige bemiddeling vraagt. Naast de inhoudelijke kennis en ervaring van onze professionals, kijken we ook altijd of er op persoonlijk vlak een match te maken valt.

Functie

Een communicatiemedewerker- of adviseur uit het netwerk van STORM in Recruitment denkt altijd vanuit diverse perspectieven. Vanuit het ‘waarom’ en ‘wat’ maak je de vertaalslag naar ‘hoe’ je iets communiceert. Daarbij heb je altijd oog voor de binnen- en buitenwereld van de organisatie waarvoor je aan het werk bent.

Een communicatieprofessional vervult functies als communicatieadviseur, communicatiemedewerker, woordvoerder, contentmanager, webredacteur, en/of social media adviseur. Een communicatieprofessional is ook betrokken als het gaat om verandercommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie en projectcommunicatie.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een:

  • hbo-diploma richting communicatie
  • creativiteit betreffende communiceren

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze communicatie poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature