Communicatie medewerker

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

Communicatie medewerker | 24 – 36 uur | Zwolle

Zet jij graag jouw communicatie skills in om organisaties verder te helpen en heb je zin om nieuwe ervaringen op te doen? En zijn communicatief vaardig, starter en gedreven woorden die jou omschrijven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar communicatie medewerkers in de grote regio Zwolle. STORM verbindt professionals en werkgevers op basis van een interimopdracht of een vaste functie binnen de HR, Marketing, Communicatie en Finance. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Wat ga je doen?

  • Het bieden van advies en ondersteuning;
  • Bijdragen aan de positionering en profilering van merken;
  • Ontwikkelen en uitvoeren van communicatieplannen en -activiteiten.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar jonge, startende communicatie medewerkers. Dus ben jij net of gestudeerd of aan het rondkijken voor een tweede baan naar je opleiding, kunnen wij jou verder helpen.

Jij bent enthousiast, creatief, leergierig, een echte aanpakker en hebt zin in een nieuwe uitdaging!

Daarnaast heb jij:

  • Een minimaal afgeronde mbo opleiding in de richting van communicatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.

Aanbod

Wat krijg je terug?

Als communicatie medewerker bij één van onze klanten zit jij gegarandeerd op de juiste plek. Daarnaast word je opgenomen in ons STORM netwerk, een groot netwerk waarbij er regelmatig webinars en events worden georganiseerd. Er is dus genoeg ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Te gek toch?

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.