Commmunicatiemanager

Omgeving Amsterdam

09-05-2019

24 uur | Overheid, Communicatie, Manager | hbo

Ervaring als Communicatiemanager en wil jij graag aan de slag voor het Europees Kampioenschap in 2020? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Opdrachtgever

Over de Gemeente Amsterdam
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Interne Dienstverlening bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen.

Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Communicatiemanager voor de Gemeente Amsterdam.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.  Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

In de zomer van 2020 is Amsterdam een van de twaalf gaststeden van het Europees Kampioenschap voetbal. Ter ere van het 60-jarig bestaan zal dit toernooi in verschillende Europese steden plaatsvinden. Nederland organiseert drie groepswedstrijden en een achtste finale. Mocht Oranje zich plaatsen voor het toernooi, dan speelt het twee of drie thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. De gemeente Amsterdam, KNVB, Johan Cruijff ArenA en Schiphol organiseren gezamenlijk de EURO 2020 in Amsterdam. De EURO 2020 vindt plaats van 12 juni tot 12 juli 2020.

Voor de communicatie zoekt het projectteam EURO 2020 een ervaren manager communicatie. De manager communicatie werkt samen met de KNVB de communicatieplannen uit en stuurt een interdisciplinair communicatieteam aan.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie;
  • Ruime ervaring met omgevingscommunicatie;
  • Ervaring met grootstedelijke evenementen;
  • Ruime ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke context, omgevingscommunicatie.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature