Commercieel Administratief Medewerker

Omgeving Zwolle

09-09-2018

24 - 32 uur | Stressbestendig, Communicatief, Gestructureerd | MBO/HBO

STORM groeit en zoekt versterking! Ben jij een vrolijke duizendpoot die het overzicht heeft? Heb je oprechte aandacht voor de mensen en wil jij je inzetten voor een organisatie die er écht toe doet? Neem dan contact met ons op. 

Opdrachtgever

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.


Functie

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker die niet bang is om het initiatief te nemen en elke uitdaging als een mogelijkheid omarmt. Wij kunnen op je rekenen, jij brengt structuur aan en legt zaken zorgvuldig vast. Jij hebt dagelijks veelvuldig contact met ons netwerk en je bent onze klanten en jouw collega's altijd een stapje voor.  Jouw werkdag begint met een heerlijke kop koffie van PureAfrica en een hoop gezelligheid van je collega’s. Je start je laptop op en werpt een snelle blik op de agenda. Je maakt alvast een eerste inschatting van jouw prioriteiten voor deze dag. Wanneer het tijd is voor de dagstart, neem je samen met je collega’s alle lopende opdrachten door en bespreken jullie waar jouw ondersteuning gewenst is. Samen met één andere collega ben je dan ook verantwoordelijk voor de administratieve organisatie van STORM. 

Zittend of staand achter een bureaudesk verwerk je een aantal e-mailberichten uit de verschillende inboxen. Je plant een afspraak in voor één van de consultants en daarna stel je een contract op voor een professional die een opdracht gaat doen via STORM. Tussendoor gaat de telefoon. Voor jou geen probleem. Je verschuift je aandacht en staat een opdrachtgever met natuurlijk enthousiasme te woord. Na de gezamenlijke lunch help je de Recruiters met het online zetten van vacatures en het opmaken van cv’s in een STORM format. Staat alles goed op de website en hoe verloopt het met de reacties? Regelmatig loopt er iemand het kantoor binnen. Vanzelfsprekend onderbreek jij je werkzaamheden en geef je onze gasten een warm welkom. Hierdoor creëer jij een echte STORM beleving. Voor je naar huis gaat, plaats je nog snel even een bestelling voor een aantal kantoorbenodigdheden. Ook kijk je in je agenda voor morgen. Je ziet dat jouw dag in het teken staat van de maandelijkse nieuwsbrief. Je gaat aan de slag met het maken van content. Een totaal andere dag dan vandaag. Deze veelzijdigheid is precies wat jij leuk vindt aan deze functie.

Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie.

 

Jouw talenten:   • Je hebt een pro-actieve instelling en kunt goed samenwerken; 

  • Je bent gastvrij ingesteld, hebt talent voor organiseren en barst van de creatieve ideeën;
 
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal en werkt graag op een Macbook; 

  • Kennis van en inzicht in geautomatiseerde salarisverwerking is handig, omdat je als backup moet kunnen optreden;
  • Wanneer je ook nog eens ervaring hebt met tekstschrijven en social media is dat een pré. 

Aanbod

Jij gaat werken bij een kleine en STORMachtige organisatie waar het bruist van de energie en goede ideeën. Midden in de STORM is het goed vertoeven en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een hecht team dat blij wordt van veel gezelligheid. Je vindt ons samen met onze kantoorhond in het centrum van Zwolle.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze of andere mogelijkheden bij STORM bel ons dan op 0182-820202. Contactpersoon voor deze vacature is: Arnold Bouman, bouman@storminrecruitment.nl.

solliciteer   email deze vacature