Campus Recruiter

Omgeving: HR Midden Nederland

Introductie

32-40 uur | Verbinden, Recruitment, HR | Zwolle, Nijmegen, Utrecht

Ben jij de enthousiaste verbinder die het leuk vindt om dagelijks in contact te staan met studenten? Combineer jij een HRM, commerciële economie of bedrijfskundige achtergrond met een sterke affiniteit voor zakelijke dienstverlening en recruitment? Ben je ondernemend en wil je succes behalen in een speelveld van studenten en starters, universiteiten en hogescholen? Dan is dit jouw kans om campus recruiter te worden!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. Ze zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 14 vestigingen verspreid over het land. De werkzaamheden zijn divers: zo controleren ze jaarrekeningen en geven zij btw-advies, maar begeleiden zij hun klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven ze complete bedrijfsstrategieën uit. Dit doen zij voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

Functie

Wat ga jij doen?

Als campus recruiter ben jij hét aanspreekpunt voor studenten, hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Je onderhoudt contacten en bent fysiek aanwezig op evenementen. In deze rol maak je jaarlijks een campus recruitment plan dat aansluit bij de behoefte van de business als het gaat om instroom van recent afgestudeerden, werkstudenten en stagiaires. Het gehele proces van afstemming met onze vestigingen, de studieverenigingen, universiteiten en hogescholen tot en met de uitvoering van events ligt in jouw handen. Ook binnen deze actieve organisatie ben je dus een graag geziene collega en weet je verbinding te maken.

Naast deze campus werkzaamheden ben je in deze rol ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de werkenbij-website, LinkedIn en andere relevante social media. Dat houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor de lokale gebruikers van het recruitmentsysteem, je open sollicitaties in goede banen leidt, wervende vacatureteksten opstelt en het eerste aanspreekpunt bent voor alle vragen over het werken bij deze groeiende organisatie.

Je werkt samen met de andere campus en corporate recruiters die jou ook verder begeleiden in jouw ontwikkeling. Voor de optimale samenwerking zal dit team elke twee weken samenkomen op een vestiging in het land. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met de communicatieafdeling waarmee er veel geschakeld wordt op het gebied van employer branding.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (HRM of Bedrijfskunde met HR affiniteit;
 • Sterk ontwikkelde communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Je houdt van netwerken en het bouwen van langdurige relaties;
 • Je werkt proactief, relatie- en resultaatgericht;
 • Een creatieve en ondernemende houding;
 • Je vindt het prima om flexibele werktijden te hebben, dus geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Affiniteit met studieverenigingen is een pré.

Voor de uitbreiding een ondernemende organisatie zoeken wij per direct een collega die de verbindende schakel is tussen studenten, studieverenigingen, universiteiten, hogescholen en de vestigingen van de betreffende partij in Noord- en Zuid-Oost Nederland. Je schakelt effectief en houdt rekening met verschillende belangen. Daarnaast ben je bereid om te werken op en voor verschillende kantoren en vind je het dus niet erg om door het land heen te reizen.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Hard werken moet je goed belonen!

 • Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • We hanteren flexibele werktijden: het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je dit doet;
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar;
 • Daarnaast kun je deelnemen aan onze lease regeling en krijg je een eerste klas NS-Business Card;
 • Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? In overleg is dit mogelijk;
 • Je krijgt van ons de nieuwste iPhone en een MacBook.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER