Campagne Marketeer

Omgeving Leeuwarden

02-10-2018

36 uur | Data, B2B, Development | HBO/ WO

Wil jij jouw talent voor data en marketing inzetten om nieuwe business te genereren en de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Dan is dit de rol voor jou.. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Campagne Marketeer voor een opdrachtgever in Leeuwarden.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

De functie van campagne marketeer B2B is een nieuwe functie binnen de afdeling sales development. De functie bestaat uit het ontwikkelen, implementeren en doorlopend optimaliseren van de datagedreven klantcontactstrategie.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads, het realiseren van conversie en het realiseren van de gewenste klantbeleving. Dat doe je op diverse manieren, altijd startend bij de lifecycle van de klant. Activiteiten zijn onder meer micro-campaigning (per segment), journey optimalisatie en reporting. Op basis van klantinzichten en -feedback inspireer je collega’s van sales en marketing bij het ontwikkelen van nieuwe doelgroep proposities en het inzetten van effectieve campagnes.

Je legt verantwoording af aan de manager sales development. Samen met je collega’s van sales development ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de effectiviteit van sales (B2B) in de breedste zin en ben je de verbindende schakel tussen marketing en sales. Als Campagne marketeer B2B werk je nauw samen met de andere campagne marketeer B2B en de business analisten.

Functie eisen

Je beschikt over hbo+/wo werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met lead marketing of soortgelijke activiteiten. Je gebruikt data om tot keuzes te komen en bent analytisch, nauwkeurig, ondernemend en verbeteringsgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden voor het creëren van draagvlak en haalt en brengt proactief benodigde informatie. Kennis van de mediabranche is een pré.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature