Business, planning en control professionals

Omgeving Zwolle

18-04-2019

24 - 40 uur | Business, Planning, Control | hbo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij wekelijks aanvragen voor verschillende rollen binnen Controlling. Business, Financial en Planning. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van Controlprofessionals? Laat dan je gegevens achter via de solliciteerknop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment ziet dat beheersing van het financiële speelveld, initiatief, commercieel inzicht en samenwerking, belangrijke eigenschappen zijn van professionals in business, planning en control. Naast inhoudelijke kennis en ervaring, kijken we ook altijd of er op persoonlijke vlak een match te maken valt.

Als professional in onze poule, kun je ingezet worden op tijdelijke klussen, maar ook op vaste rollen. Naast de inhoudelijke kennis en ervaring van onze professionals, kijken we ook altijd of er op persoonlijk vlak een match te maken valt.

Functie

Als professional business, planning en control in ons netwerk, geef je richting aan de organisatie waarvoor je ingezet wordt. Jij weet als geen ander financiën, bedrijfskundige informatie en marktinformatie aan elkaar te koppelen. Zo maak je succes zichtbaar en stuurbaar. Als STORM professional denk je mee vanuit groeimogelijkheden, risicomanagement en voorspel je de impact van strategische keuzes op het resultaat. Je weet hoe besturings- en informatiesystemen medewerkers ondersteunen en ontlasten. Ook kun jij plannings- en beheersingsprocessen zo inrichten dat hier duidelijk resultaten en organisatorische adviezen uit naar voren komen.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een;

  • hbo-diploma richting economie
  • aantal jaar ervaring als controller

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze financiële poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature