Business Controller

Omgeving Zwolle

10-01-2019

40 uur | Controller, Business, Advies | WO

Vind jij het leuk om control methodieken te ontwikkelen en verder te implementeren? Creëer jij graag input voor een businessplan? Wij horen graag waarom jij geschikt bent voor deze functie. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Business Controller voor de Kamer van Koophandel in de regio van Utrecht.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Over de Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel is een landelijke, middelgrote publieke organisatie met een sterke regionale verankering. De KvK is te vinden op negentien locaties in Nederland en uiteraard online. Met betrouwbare en actuele digitale informatieproducten en adviezen wordt ervoor gezorgd dat ondernemers groeikansen beter kunnen benutten.


Functie

Als Business Controller ben je een strategische sparringpartner voor het management in een sterk veranderende organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over performance vraagstukken. Daarnaast voorzie je het management van de juiste sturingsinformatie. Ook heb je een belangrijke rol bij de totstandkoming van het businessplan en de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten. In eerste instantie vervang je een vaste invulling van de business controller. Verder ondersteun je bij het ontwikkelen en implementeren van control methodieken, bij het financiële en operationele risicomanagement en initieer je op dit gebied. Je werkt intensief samen met managers, teamleiders en collega-controllers.

Functie eisen

  • Afgeronde WO- en RC-opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Business Controller
  • Ervaring met performance management

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature