Business Controller

Omgeving Rijssen

05-11-2019

40 uur | Rapportages, Begrotingscyclus, Business Partner | hbo/wo

Ben jij een controller die naast het opstellen van de rapportages ook graag de organisatie in gaat. Dan is dit jouw rol!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Business Controller voor opdrachtgever in de regio van Almelo.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

In deze zelfstandige functie heb je een zichtbare rol binnen de organisatie en weet je de financiële cijfers te vertalen naar de business. Je draagt zorg voor het ontwikkelen, onderhouden en opstellen van (financiële) management rapportages en houdt je voortdurend bezig met het monitoren van de processen. Daarnaast heb je een actieve rol in de begrotingscyclus en in het inrichten en verbeteren van de financieel administratieve processen. Deze functie vraagt van jou een analytische en positief kritische houding en een echte hands-on mentaliteit. Je kunt goed omgaan met deadlines. In deze functie rapporteer je aan de Controller, welke ook jouw sparringpartner is.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo/wo- opleiding, richting Accountancy, Bedrijfseconomie of International Business Administration
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie,
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen zoals MS Office. Kennis van Exact Software is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief vaardig, gestructureerd en accuraat

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature