Business Controller

Omgeving: Financieel Kampen

Introductie

32 – 40 uur | Internationaal, Accuraat, Hand-On | Wo/ hbo

Ben jij een Business Controller die op een doortastende manier zijn of haar toegevoegde waarde binnen CCM laat zien? Lees dan verder.

Organisatie

Waar kom je te werken?

Carlisle® Construction Materials BV – onderdeel van CCM Europe – is producent van onder andere waterdichte EPDM oplossingen voor platte daken en gevels, vijverfolie en professionele afdichtingstapes. Het hoofdkantoor (met productielocatie) is gevestigd in Kampen, maar er is ook een productielocaties in Weesp en Roemenië. CCM Europe is onderdeel van het Amerikaanse Carlisle Companies Inc. Concern. Met wereldwijd 14.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 75 vestigingen kom je in een internationale organisatie terecht.

Werken bij CCM in Kampen kenmerkt zich door korte lijnen tussen de verschillende afdelingen, een informele werksfeer waar je je snel thuis voelt en waar ruimte en aandacht is voor je eigen ontwikkeling. Als Business Controller word je onderdeel van een team van 4 financiële professionals. Dit betekent dat je jezelf bevindt in een klein, maar krachtig en hecht team waar jouw eigen inzichten zeer gewaardeerd worden. CCM gelooft in een cultuur van groei en samenwerking, en streeft naar een werkomgeving waarin haar medewerkers kunnen excelleren en zichzelf kunnen ontplooien.

Functie

Wat ga je doen?

Als Business Controller ben jij de expert op het gebied van het opvolgen van de financial output van de business, het opstellen en analyseren van de business cases en het begrotingsproces. Je beschikt over uitgebreide ervaring in procesoptimalisatie binnen de controlling afdeling, met als doel de groei van Carlisle te ondersteunen. Door jouw expertise draag je bij aan het verbeteren van de managementinformatie binnen de hele organisatie. Als sparringpartner voor de Finance Director, het directieteam en de business managers, adviseer jij op hoog niveau over financiële vraagstukken. Met jouw kennis en ervaring zorg jij voor een sterke en stabiele financiële basis voor CCM

 • Als expert op het gebied van operationele vraagstukken, ben jij in staat om verschillende stakeholders te adviseren, zowel intern als extern;
 • Jouw analyses en aanbevelingen zijn van onschatbare waarde voor het verbeteren van bedrijfsactiviteiten op bedrijfseconomisch vlak;
 • Je biedt ondersteuning tijdens de maand- en jaarafsluiting en zorg je voor de verzorging van management- en KPI-reports;
 • Als Business Controller ben jij verantwoordelijkheid voor cost control en procesoptimalisatie;
 • Je bent in staat om het budget/forecast op te stellen en te bewaken;
 • Jouw analyses en aanbevelingen zijn essentieel voor het behalen van succesvolle resultaten in de operatie en het behalen van bedrijfsdoelen.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

CCM is op zoek naar een professional met een gezonde ambitie en gedrevenheid. Jij bent de persoon die als geen ander in staat is om verbindingen te leggen en onze organisatie naar ongekende hoogtes te tillen. Als ondernemend en hands-on persoon werk jij met passie en vol overgave aan jouw vakgebied. Je zet jouw scherpe brein in voor het vinden van innovatieve oplossingen en weet op authentieke wijze jouw toegevoegde waarde te laten zien. Kortom, CCM zoekt een Business Controller die de lat hoog legt en voor wie succes de enige optie is.

Daarnaast:

 • Zijn we op zoek naar een professional die zich onderscheidt door een adviserende houding en sterke analytische vaardigheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Voor deze functie, heb je een succesvol afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Finance of Business Economics nodig.
 • Zeker 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
 • Als het gaat om technische vaardigheden, is het van belang dat je over een uitstekende kennis van het MS-office pakket beschikt en bij voorkeur heb je ook kennis van SAP en BI-tooling.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij Carlisle Constructions Materials Europe bieden we een competitief salaris en een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast:

 • Een carrière bij een internationaal en dynamisch bedrijf, met een lokaal tintje;
 • Gezelligheid & de mogelijkheid om je te ontwikkelen;
 • Goede work life balance, door de combinatie van kantoor- en thuiswerk mogelijkheden;
 • Een fulltime dienstverband.

Naast een afwisselende baan in een goede sfeer biedt CCM meer! Zij geloven namelijk dat ze met tevreden medewerkers het beste resultaat kunnen behalen. Ook is CCM ervan overtuigd dat plezier in je werk en een mooie balans tussen werk en privé helpen om blij te blijven met je baan. Daarom besteden ze volop aandacht je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat je met passie, trots en vakmanschap je job kunt uitvoeren. Nu, morgen en op de lange termijn.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Hanjo is te bereiken op 06 3832 4922.

Je hebt tot en met 18 juni om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Hanjo is te bereiken op 06 3832 4922.

Je hebt tot en met 18 juni om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANJO HARTNACK | RECRUITMENT CONSULTANT