Business controller

Omgeving: Epe Financieel Regio Zwolle

Introductie

40 uur | Finance, Strategie, Familiebedrijf | Hbo

Kan jij je goed bewegen in een complexe projectorganisatie en wil jij finance bij een mooi en ondernemend familiebedrijf naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Met 125 jaar heeft Herms een rijke historie en is het een begrip in de transport en in het grondwerk. Ditinnovatieve familiebedrijf houdt zich bezig met transport, containerverhuur, grondwerk, rijplaten- enkraanverhuur vanuit Epe, Doetinchem en Amersfoort. Vakkundig en ervaren personeel bedient trots dekranen, machines en vrachtwagens. Door heel het land levert Herms met meer dan 100 betrokkenmedewerkers haar service, die ondersteunt wordt door het uitgebreide wagenpark. Herms is een gezondbedrijf met een prettige werksfeer. Het bedrijf levert zowel aan B2B als B2C.

Functie

Wat ga jij doen?
Herms is de afgelopen jaren hard aan het groeien. Dat betekent meer druk op de bedrijfsvoering en alsbusiness controller draag jij de verantwoordelijkheid om dit naar een hoger niveau te brengen. Jij geeftgevraagd en ongevraagd advies, signaleert en denkt proactief mee in deze groei, waarbij jij alssparringpartner van de directie fungeert. Als financieel geweten van Herms draag jij een bredeverantwoordelijkheid waarbij je met alle lagen in de organisatie in contact staat.

Ondersteund door een team van bedreven financials ga jij de financiële koers bepalen. Hierdoor heb jenaast een adviserende ook een leidinggevende verantwoordelijkheid. Een van jouw doelen is het beterinzichtelijk maken van de financiēle geldstromen (kengetallen, stuurinformatie en data-analyse) van Herms. Dit doe je door verschillende programma’sbeter met elkaar te laten werken of te vernieuwen waar nodig.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
De veelheid aan diensten maakt Herms een complexe projectorganisatie. Jij weet je als teamspeler hieringoed te bewegen. Als business controller creëer jij de nodige daadkracht en charisma om zakengerealiseerd te krijgen van collega’s. Je staat stevig in je schoenen en houdt ervan om met je poten in deklei te staan.Daarnaast heb jij:

  • Een minimaal afgeronde hbo opleiding op financieel gebied;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Affiniteit met ERP pakketten;
  • Een enthousiaste (werk)houding;
  • De drang om te optimaliseren;
  • Het talent om complexe financiële gegevens te doorzien.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Bij Herms krijg jij een veelzijdige functie binnen een hard groeiende onderneming in Epe, waarbij demensen centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid de financiële afdeling naar een hoger niveau te brengen.Verder krijg jij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waar jij alsfinancial jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Inlichtingen

Interesse?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Jekunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis iste bereiken op 06 – 4291 9420.

Sollicitatie

Interesse?
Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Jekunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis iste bereiken op 06 – 4291 9420.