Business Controller

Omgeving Drenthe

05-07-2018

40 uur | Verzekeraar, Jaarrapportages, P&C | WO

Hou jij ervan om de touwtjes in handen te hebben en wil jij een inzetten voor een mooi product. Dan is dit wellicht de rol voor jou!


Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Business Controller voor een verzekeraar.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de financiële stuurinformatie op orde is. Je hanteert daarbij alle planning & control gereedschappen. Die stuurinformatie combineer je met strak afgewogen adviezen zodat het management en directie de juiste beslissingen nemen als het op de cijfers aankomt. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen je werkgever en de (financiële) collega’s in Den Haag.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Finance.

Functie eisen

Als Business Controller beschik je minimaal over een afgeronde academische opleiding in een (bedrijfs)economische of bedrijfskundige richting, met aanvulling RC is een pre. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij jouw analytisch vermogen en initiatief voor concreet succes hebben gezorgd. Doelen en resultaten staan centraal in jouw denken.

Verder heb je affiniteit met een in hoge mate geautomatiseerde omgeving. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Je herkent jezelf als Business Controller in de competenties: goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht; proactief, initiatiefrijk en daadkrachtig; innovatief, oplossingsgericht en stressbestendig.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature