Volgens mij zoek je mij, schreef onze inmiddels HR-Officemanager Patricia

Geplaatst op 16 december 2021 door Arnold Bouman

´Volgens mij zoek je mij.´ Dit bericht stuurde Patricia Scharloo ons vlak nadat wij een vacature voor een HR Office manager online hadden gezet. Wij werken ontzettend hard als recruiters/consultants, waardoor sommige zaken nog wel eens blijven liggen. Dus ja, we waren hard op zoek naar een HR-Officemanager die alles piekfijn voor ons regelt. We halen nu al opgelucht adem op de dagen dat Patricia (ma, di en wo) op kantoor aanwezig is. Zij regelt alles, ook de dingen die niet zichtbaar, maar wel erg belangrijk zijn. Ze brengt kalmte in onze storm!

Patricia werkt al meer dan 25 jaar als office manager en doet dit nog steeds met ontzettend veel plezier. Omdat ze er écht blij van wordt om anderen te ontzorgen. Zodat wij ons kunnen focussen op onze hoofdtaak: de beste professionals vinden voor bedrijven die een professional zoeken voor hun Finance, MarCom en HR.

Patricia woont in Zwolle, samen met Jan-Jaap, puberzoon Hugo en puberdochter Merel. Haar guilty pleasure is haken. Daarnaast doet ze ook aan hardlopen en gaat ze graag op vakantie naar zee. Ook houdt ze van borrelen met vrienden aan de keukentafel. Je herkent haar werkplek aan een Feijenoord-vlaggetje, want ze is enorm fan van deze Rotterdamse voetbalclub.

Waar Patricia zakelijk gezien écht gelukkig van wordt? Samenwerken binnen een leuk team, waardering krijgen en alles op-en-top regelen. Zodat niemand zich druk hoeft te maken over opvolging, en dingen kan loslaten. Omdat ze volledig vertrouwen op haar ondersteuning.

Patricia is nog maar een aantal weken bij ons aan de slag. Haar eerste indruk? ´De sfeer hier is super. Keihard werken én samen veel lachen en genieten gaat hier prima samen. Op de eerste dag dat ik startte was er meteen een Sinterklaasviering waar dan voor al het personeel en de kinderen een mooi cadeau klaarligt. Om daarna gewoon weer samen compleet geconcentreerd te werken en volle bak vooruit te gaan. Heerlijk vind ik dat.´

Wil je Patricia leren kennen? Ze is er ook bij onze VriMiBo op 7 januari. Of als je belt of mailt naar kantoor dan is de kans groot dat je haar treft. Zo. Nu weet je ook wie Patricia is! Mocht je haar zoeken, dan kun je haar bereiken via patricia@storminrecruitment.nl.

 

patricia scharlo

 

Meer lezen

Zo doe je nog groener zaken

Employer branding: zo trek je blijvend toptalent aan

Jouw droombaan en droomleven: 5 stappen ernaartoe

Recruitmentbureau inschakelen: 3 voordelen

 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER