Trotse sponsor van het Stadsfestival Zwolle

Geplaatst op 6 september 2019 door Arnold Bouman

Op 6 september 2019 ging het Stadsfestival weer van start. Heel Zwolle stond in het teken van theater, dans en cabaret. En wij speelden dit jaar een mooie rol tijdens het Vrijwilligersfestijn.

Stadsfestival Zwolle

Op diverse podia door de stad vind je het hele weekend allerlei acts. Van bekende namen als Blaudzun, Wende, Theater Gnaffel, Rico & Sticks en Tim Knol tot minder bekende (maar niet minder talentvolle) artiesten op gebied van theater, dans en cabaret. Zie hier het programma en koop, wanneer nodig, je toegangskaarten.

 STORM bij Stadsfestival

STORM is als sponsor betrokken bij het Stadsfestival. Naast een financiële bijdrage spelen we dit jaar een mooie rol tijdens het Vrijwilligersfestijn van Zwolle Doet! in de Grote Kerk op zaterdag 7 september. Voor de Vrijwilligersprijs mochten organisaties dit jaar laten weten op welke manier zij eigen vrijwilligers waarderen voor hun inzet. Tijdens het vrijwilligersfestijn maakt een jury, waar onze Arnold in deelneemt, bekend welke organisatie dit op de meest creatieve en mooie manier doet. Het beste initiatief wint een mooi geldbedrag voor zijn vrijwilligers.

Samen impact maken

Wij vinden het belangrijk om te verbinden; professionals aan organisaties (en andersom) maar ook ideeën, mensen en mooie initiatieven om zo een sociale impact te maken. Wil jij ook graag impact maken en zou je daarin willen samenwerken met STORM? Wij komen graag met jou in gesprek! Neem gerust contact met ons op.

 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR