STORM breidt uit!

Geplaatst op 18 maart 2022 door Patricia Scharloo

Nadat op de valreep van 2021 in december de nieuwe HR Officemanager begon, zijn in de februari nog drie nieuwe STORMtroopers gestart.

Patricia werkt al jaren als Officemanager en wilde graag een job met meer taken richting HR. En die is bij STORM gevonden! Celine heeft doorgestudeerd voor HRM en heeft al diverse werkzaamheden gedaan op het gebied van HR. Uiteindelijk heeft ze besloten om wat te gaan doen met haar nieuwsgierigheid voor mensen en aan de slag te gaan als Recruitment Consultant. Elianne heeft in januari haar bachelor HRM behaald op het Windesheim en is nu klaar voor een nieuwe uitdaging, haar achtergrond in de sales en haar openheid maakt dat ze ervoor heeft gekozen om aan het werk te gaan als Recruitment Consultant. Last but not least, de stagiair recruiter Kevin, die zit nu in het 1ste jaar van zijn studie associate degree HRM op het NHL Stenden hogeschool. Met een achtergrond in de hospitality is hij opzoek naar een rol waar je echt iets kan betekenen voor een ander. Vanwege dit belang en doelstelling is hij terecht gekomen bij STORM als stagiair recruiter.

Gevestigd in hartje Zwolle.

De nieuwe medewerkers komen per fiets en trein vanuit Zwolle en Steenwijk. De stagiair kan vanuit huis wandelend naar kantoor. Vitaliteit staat hoog in het vaandel, zo sport de club STORM medewerkers maandelijks met elkaar.

Alle drie de medewerkers hadden een warm welkom en zijn nu bezig met hun inwerkperiode. Want al die openstaande vacatures bij de klanten moeten wel opgevuld worden!

STORM blijft uitbreiden.

Arnold Bouman (eigenaar van STORM): “We zijn blij dat we onze nieuwe collega’s kunnen verwelkomen. Bij onze (dedicated) partners in de regio (oa. Landstede Groep, Wajer, Impres, BS&F) hebben we veel openstaande vacatures op te vullen. Recruiters die met ons searchen om de beste mogelijke kandidaten te vinden -die we kunnen voorstellen bij onze klanten- zijn dan ook heel welkom”.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER