vrijmibo

Recruitmentbureau in Zwolle: zo maken wij impact

Geplaatst op 6 oktober 2021 door Arnold Bouman

Als recruitmentbureau in Zwolle met de naam STORM, kun je het niet maken om dingen niet in beweging te zetten. Onze ambitie is daarom ook om een storm in gang te zetten. Zowel in het leven van de professionals in HR, Finance en Marketing/Communicatie, als in de bedrijven waar zij via ons aan de slag gaan. Want een match met lef, waarbij het soms ook een beetje wrijft, zorgt voor beweging. Het is buiten je comfort zone waar je groeit, zowel als professional als organisatie. In dit blogartikel vertel ik jou hoe wij impact maken bij profit én non-profit organisaties als recruitmentbureau in Zwolle.

1. Wij bemiddelen in gelukkige carrières

Natuurlijk heb je ambitie en wil je het ver schoppen. Als recruiter helpen wij jou daar graag bij. Maar wat wij nóg belangrijker vinden, is dat je gelukkig wordt van jouw baan. Dat het de perfecte mix is tussen locatie, salaris, werk- privébalans, en vooral ook: een plek waar jij jouw talenten kunt inzetten voor een doel dat jou motiveert. Passend bij jouw drijfveren en jouw natuurtalenten. Een voorbeeld. Ik vind duurzaamheid een belangrijk thema. Als eigenaar van STORM in Recruitment haal ik dan ook extra energie uit de duurzame lokale initiatieven die wij steunen. Dit gaat automatisch, want het thema duurzaamheid drijft mij.

Wat drijft jou? Als je werk doet dat past bij jouw drijfveren dan kun je meer impact maken. Vanuit jouw oprechte enthousiasme, krijg je meer mensen mee, doe je automatisch meer je best en krijg je kortom meer voor elkaar. Ook omdat je energie krijgt van je werk, in plaats van dat de energie uit je loopt.
Energiek en blij thuiskomen van het werk heeft ook weer een positief effect op je privéleven.
Kortom: het is ontzettend belangrijk om een baan te hebben waarin je gelukkig bent.

Daarom geven wij ook extra aandacht aan een open en eerlijk intakegesprek met de professionals uit ons netwerk. Zodat jij scherp krijgt wat jouw opties zijn en welke keuzes je kunt maken. Wij hebben oprechte interesse in de persoon achter de CV. Door goed te luisteren kunnen wij jou helpen om het gesprek aan te gaan met bedrijven waar jij goed in het team zou passen.

Benieuwd naar wat ons advies voor jou zou kunnen zijn? Maak kennis met ons team en boek een gesprek in met één van onze recruiter consultants.

 

2. Wij brengen energie terug in organisaties

 

Als je één ding over ons kunt zeggen als team, is dat we een energiek stel recruiters bij elkaar zijn. Niet alleen zijn wij zelf zo, wij denken dat organisaties waar enthousiast wordt samengewerkt een nog grotere groei kunnen doormaken. Als recruitmentbureau in Zwolle brengen wij via de professionals die wij bemiddelen meer energie in organisaties. Hoe? Door soms net een beetje anders te denken. Door de diversiteit in teams te vergroten. Door professionals uit te dagen om voor organisaties te gaan werken die ze niet in eerste instantie hadden uitgekozen. Door een extreem commercieel persoon voor te stellen bij een gemeente, bijvoorbeeld. Zo plaatsten wij onlangs een Afrikaanse vrouw bij een financiële instelling. Behalve dat ze alle skills heeft, merk je gewoon dat ze weer leven in de tent heeft gebracht. We heten niet voor niks STORM: er mag wel wat gebeuren met de professionals die via ons in het team komen.

Natuurlijk zijn er veel organisaties die zeggen: dit is hoe we het doen en hoe we het altijd hebben gedaan. Juist voor die organisaties zijn wij graag een sparringspartner, omdat de veranderingen ontzettend snel gaan. En om die bij te benen, heb je de juiste mensen nodig. Wat zou er gebeuren als je keuzes maakt met meer lef? Als je vaker buiten de box te denkt? Hoe zou jouw persoonlijke groei en die van jullie organisatie er dan uitzien?

 

3. Wij besparen tijd door snel de juiste professional te vinden

Tijd is één van de meest kostbare zaken in het leven en daarom is het zo belangrijk om geen tijd te verspillen. Net zoals goedkoop vaak duurkoop is, is het snel aantrekken van de verkeerde professional een kostbare en tijdrovende zaak. Niet alleen kost het je heel veel geld, maar het is ook verspilde tijd om de verkeerde professional aan te trekken. Jouw team en wellicht zelfs ook jouw klanten kunnen ook last krijgen van een professionele mismatch. Als je investeert in een recruiter die je de juiste persoon vindt voor jouw groeiplannen, dan kun je je zelf blijven focussen op jouw corebusiness. Wij regelen de rest.

Hier lees je over wat de voordelen zijn van een recruitmentbureau in Zwolle inschakelen voor het vinden van een professional. Wij worden ook steeds vaker gevraagd voor het vinden van managers en CEO´s voor bedrijven. Lees hier meer over onze Executive Search dienstverlening.

 

4. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling

Groeien is een kwestie van doen én ook van mindset en kennis. In de basis zijn we een recruitmentbureau, maar we zoeken de samenwerking op met partijen die mensen op persoonlijk vlak helpen. Onderdeel van groeien betekent fouten maken en je onzeker voelen. Geïnspireerd raken door andere professionals, die een hele andere kijk hebben op werk en leven hebben dan jij. Met de inspiratiesessies en brainSTORMs die wij organiseren proberen wij jou te prikkelen. Hoe? Door events, reizen en momenten te organiseren waarin je out of your comfort zone bent. Tijdens deze sessies krijg je de kans om andere professionals te ontmoeten en jezelf verder te ontwikkelen, als persoon en als professional. Op 8 oktober 2021, de dag van de duurzaamheid bijvoorbeeld, organiseren wij een bijeenkomst met astronaut André Kuipers. Hij weet als geen ander hoe kwetsbaar en waardevol onze aarde is. André neemt ons mee in zijn visie over hoe hij als astronaut naar ruimteschip aarde kijkt.

In onze online agenda kun je zien wat de onderwerpen zijn en wie de sprekers zijn van de aankomende events.  We organiseren leiderschapsreizen (voorheen ook naar Afrika) en geven professionals het podium. Ook bellen we regelmatig met de professionals in HR, Finance en Marketing/Communicatie die via ons aan de slag zijn gegaan. Gewoon, om te vragen hoe het gaat. Gaat het even niet zo lekker, dan hebben we een netwerk van goede coaches die verder kunnen helpen.

Bekijk de agenda van opkomende brainSTORMs en inspiratiesessies

5. Regio Zwolle een nog fijnere plek maken om te wonen en werken

Zolang we bestaan proberen we sociale impact te maken. We helpen graag Zwolse verenigingen zoals sportverenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk. Goede bestuurders zijn belangrijk en daarom helpen we ook de Wagner Group, die bestuurders opleidt. Wij geloven in de kracht van de regio Zwolle. Wij zijn aanwezig bij lokale maatschappelijke initiatieven of nemen zelf initiatief. Voor stichtingen en verenigingen in Zwolle zoeken wij belangeloos kandidaten voor de vacatures, en helpen professionals die naast hun baan graag vrijwilligerswerk willen doen.

Voorbeelden van organisaties die wij belangeloos helpen:

  • Zwolle Unlimited festival
  • Academiehuis van Zwolle
  • Zwolsche Athletische Club
  • Rode Kruis
  • Pure Africa Foundation
  • Hedon
  • Beursvloer Zwolle

Bekijk hier alles lokale organisaties die wij belangeloos helpen.

 

6. Duurzaamheid een STORM

STORM in Recruitment vindt sinds de oprichting duurzaamheid een essentieel onderdeel van zaken doen. Als ondernemer en bedrijf kun je vandaag de dag je ogen niet sluiten voor bepaalde dingen. Duurzaamheid is een drijfveer die in ons DNA zit, en eigenlijk is dat meer standaard dan uitzonderlijk. Als ondernemer moet je rekening houden met wat er om je heen gebeurt. Daarom pakken we naast onze werk ook extra zaken op. We willen de aarde graag beter achterlaten dan dat we die hebben aangetroffen. Het zit ´m soms in de kleine dingen als op de fiets naar kantoor gaan en afspraken combineren als we toch de auto moeten pakken. Omdat duurzaamheid staat of valt met bewustzijn, proberen we mensen te prikkelen om verder te kijken. Zo proberen een storm te creëren door duurzaamheid op de kaart te zetten in Zwolle en omgeving.

Lees hier onze tips om nog groener zaken te doen

7. Sociale gezelligheid voor professionals

Last but not least, wij houden van gezelligheid. Daarom organiseren wij elke maand op kantoor een vrijmibo en ook periodiek een barbecue of we gaan samen een biertje brouwen in de lokale bierbrouwerij. Voor de dag van de duurzaamheid gaan we weer een speciaal biertje brouwen samen met het team en professionals uit ons netwerk die willen aanmaken. Het biertje krijgt als naam:  hit-a-star. Het wordt een donker ruimtebier, zwart van kleur. Met als ingrediënten: maanzaad en steranijs. Het bier heeft ook een filosofie. If you aim for the moon, you hit a star. Je kunt wel op het perfecte plaatje mikken, maar een ster zul je altijd raken.

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel, hopelijk heb je zo een goed beeld gekregen van wat ons drijft als recruitmentbureau in Zwolle. En waar wij jou bij zouden kunnen helpen, als professional in Zwolle regio of organisatie of bedrijf. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op via 038 – 22 22 015 of stuur mij een e-mail via arnold@storminrecruitment.nl.

Arnold Bouman

 

recruitmentbureau in zwolle

Meer lezen

Zo doe je nog groener zaken

Employer branding: zo trek je blijvend toptalent aan

Jouw droombaan en droomleven: 5 stappen ernaartoe

Recruitmentbureau inschakelen: 3 voordelen

 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR